Deals in deze regio

Waarom Zuid-Holland?

Voor een aantal veelzijdige dagen weg in Nederland moet je echt in de provincie Zuid-Holland zijn. In deze bruisende provincie vind je de leukste steden van Nederland om heerlijk te shoppen of cultuur te snuiven. Ontdek bijvoorbeeld de winkelstraten van Den Haag of bezoek één van de oudste steden van Nederland, Leiden. Zuid-Holland strekt zich helemaal tot aan de Nederlandse kust, een bezoek aan de hippe badplaats Noordwijk en Noordwijk aan zee mag daarom echt niet ontbreken. Plan jouw meerdaags bezoek aan deze veelzijdige provincie met onze speciaal geselecteerde deals.

Rotterdam

Ontdek de havenstad van Nederland. In deze dynamische wereldstad is voor iedereen wat te doen. Bewonder bijvoorbeeld de markthal. Dit is een woon- en winkelgebouw in hartje Rotterdam. Het is een unieke versmarkt met winkels, restaurants en woningen. Ook vind je in Rotterdam verschillende monumenten die je echt even moet bekijken, zoals de Erasmusbrug, de Euromast en Delfshaven. Voor een dagje uit ga je naar Diergaarde Blijdorp. Zin om te shoppen? Dan ga je naar de koopgoot. Dit is een verdiepte winkelpassage die onder de Coolsingel doorloopt.

Den Haag

Historische monumenten, chique hotels en natuurlijk het politieke hart. Bezoek het historisch Binnenhof waar onze regering zich bevindt en het werkpaleis Noordeinde van onze koning. Aan cultuur is hier genoeg te zien. Ga je liever een middagje winkelen? Ook dan ben je hier op het juiste adres. In het centrum zijn talloze winkels aanwezig. In de bruisende badplaats Scheveningen kom je tot rust aan de zee. Scheveningen is onderdeel van Den Haag en perfect om even uit te waaien. Wandel over het eindeloze strand of geniet van een drankje in een strandtent.

Leiden

Bekend van de universiteit, historische binnenstad en grachten. In Leiden bezoek je verschillende monumenten, maak je een rondvaart, wandel je langs de hofjes of schuif je aan in een van de gezellige restaurants. Er zijn verschillende musea, zoals het Rijksmuseum van Oudheden, Molenmuseum de Valk en Naturalis.

Hotels