Vind jouw perfecte vakantiehuisje midden in de natuur van Nederland!

Natuurhuisjes

  • Vakantiehuisjes midden in de natuur
  • Weg van de massa
  • Draag bij aan natuurprojecten
  • Natuurhuisjes in alle soorten en maten

Van onze partner Vipio

21,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Jouw perfecte natuurhuisje

Ben je op zoek naar een leuk huisje midden in de natuur waar je helemaal tot rust kunt komen? We’ve got you covered! In deze heerlijke natuurhuisjes trek jij je terug en ben je echt even offline. Ga even weg van de drukte van het dagelijks bestaan en laad jezelf weer helemaal op. Wanneer je wakker wordt, hoor je de vogels al fluiten. Je doet de gordijnen open en kijkt uit over de prachtige natuur. Maak een heerlijk ontbijtje klaar en je bent klaar om de dag te beginnen. Ga je voor een wandeling door de rustgevende natuur, of wil je wat meer ontdekken per fiets?

Waar kies jij voor?

Je kunt kiezen voor verschillende natuurhuisjes. Ben jij gek op wellness? Kijk dan eens naar de huisjes met een hottub of sauna. Hoe heerlijk is het om te ontspannen in je privé wellness in je eigen tuin. Wil je even weg, maar wil je wel de luxe houden? Er zijn genoeg huisjes met een super modern interieur. Verder heb je de keuze uit kleinschalige tiny houses of juist ruime villa’s. Ga je romantisch met zijn tweeën of gezellig met de hele familie of vriendengroep? Het is wel duidelijk: natuurhuisjes heb je in alle soorten en maten!

Help de natuur een handje

Nog een extra reden om een natuurhuisje te boeken, is dat onze partner bijdraagt aan verschillende natuurprojecten. Voor iedere boeking doneren zij €1 aan het ondersteunen van de natuur. Dit doen zij samen met Buitenfonds, Staatsbosbeheer en Vogelbescherming Nederland. Zo verbeteren ze het leefgebied, herstellen zij recreatieve voorzieningen en verjongen zij het bos. Zo kan ook jij nog langer genieten van de natuur in ons land.

De Nederlandse natuur

Nederland kent een aantal prachtige natuurgebieden. Voor jouw ideale vakantie hoef je dus helemaal niet ver te reizen. Bij de Wadden, de Veluwe, de Weerribben of de Achterhoek verveel jij je niet zomaar. Waan je in de grote en kleine bosgebieden, rivierlandschappen, lange kuststroken met duinpannen en zandstranden, oer Zuid-Hollandse polderlandschappen, zandverstuivingen, de Achterhoekse coulissen en niet te vergeten het Limburgse heuvellandschap. Er zijn in Nederland wel 20 verschillende nationale landschappen. Wat een keuze! Wij helpen je een handje door enkele gebieden uit te lichten.

De Veluwe

Gelderland staat bekend om de Veluwe. Dit natuurgebied kun je eindeloos blijven ontdekken en gaat nooit vervelen. Het natuurgebied s beschermd, zodat het in de mooie staat kan blijven die het nu is. Tijdens een wandeling kun je misschien wel de Nederlandse Big Five spotten: edelherten, wilde zwijnen, reeën, vossen en de Schotse hooglanders. Houd je niet zo van wandelen? Geen enkel probleem. Je kunt ook fietsen, mountainbiken of paardrijden door de Veluwe. Je hoeft niet bang te zijn dat je iets mist, er zijn namelijk verschillende routes die jou door de mooiste gedeeltes van de Veluwe leiden.

Het Waddengebied

Duinen, droogvallende platen, kwelders en dijken. Dat is het Waddengebied. Hier leven duizenden soorten dieren en planten.  Je kent de Waddeneilanden natuurlijk wel, Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Wist je dat er nog 3 Nederlandse eilanden zijn? Deze zijn onbewoond. De natuur in dit gebied is vrij uniek. De Waddenzee zelf is een Werelderfgoed en dat is niet zo gek. Er is een sterke stroming, waardoor er hier alleen sterke dieren en planten leven. Verder zie je in het gebied kleipolders, dijken, kwelders, wadplaten, wadgeulen, eilandpolders, bos, duin, strand en zee. Een heleboel natuur bij elkaar dus!

De Weerribben

De Weerribben is een groot natuurgebied in Overijssel. Hier kom je voor moerasbossen, water, vogels en eindeloze rietvelden. Het lijkt allemaal natuurlijk te zijn ontstaan, maar eigenlijk is het hele gebied aangelegd door de mens. Maar is het daardoor minder mooi? Echt niet! Het gebied is goed geschikt om te wandelen, te fietsen of te varen. Ga via een fluisterboot om dieren te spotten of pak zelf de kano om alles te bewonderen. Zie de vogels voor je neus voorbij vliegen en luister naar de wind die door de natuur waait. Was dat nou een otter? Het gebied lijkt soms een groot doolhof, maar verdwalen doe je gelukkig niet zomaar. Alle vaarten brengen je uiteindelijk weer terug naar de Kalenbergergracht.

De Achterhoek

De Achterhoek is het gebied tussen Zutphen, Lochem, Berkelland en Bronckhorst. Het grenst aan de IJssel en aan Twente en Salland. In het oosten en zuiden is de landsgrens met Duitsland de rand van het gebied. Via een kronkelweggetje rijd je het gebied in. Het stedelijks leven zie je langzaam achter je verdwijnen. Je komt terecht bij weilanden, houtwallen, beekjes en bossen. Door alle verschillende coulissen, wordt de Achterhoek ook wel het coulisselandschap genoemd. Naast natuur is er hier ook genoeg cultuur. Kastelen, historische steden en musea wachten hier op je. Wandel of fiets door de prachtige natuur en laat jezelf verrassen door het gebied. Er zijn verschillende routes voor je uitgestippeld die je kunt volgen. Om alles wat beter te zien, stap je in een bootje.

Nog meer populaire bestemmingen: