De mooiste én populairste regio’s in ons schitterende Nederland

Nederland heeft zó ongelooflijk veel mooie plekken. Wij bewijzen op deze pagina dat je helemaal niet naar het buitenland hoeft om het ultieme vakantiegevoel te beleven. Wij hebben de meest adembenemende en fijnste regio’s verkend en voor jou op een rijtje gezet. Ook kun je per regio de beste hotels of andere accommodaties vinden.

Het land van kaas, stroopwafels, pepernoten, fietsen, molens en tulpen. In ons eigen kikkerlandje is er genoeg te beleven. Van uitgestrekte natuurgebieden tot kilometers lange kustlijn. Nederland is zo veelzijdig dat er altijd wel wat te doen is. Wat is jouw favoriete vakantiebestemming in Nederland?

Wandelen door de heuvels, flaneren over de boulevard, fietsen door de bossen, winkelen in de steden, genieten op het terras en kleine dorpjes ontdekken. In ons eigen Nederland is altijd wat te doen. En je kiest zelf hoe lang je onderweg bent. Je stapt in de auto en binnen een paar uur ben je aan de andere kant van Nederland, of binnen enkele minuten een stad verderop. Kies voor een verblijf waar het je aan niks ontbreekt en ervaar hoe mooi en fijn ons eigen kikkerlandje kan zijn.

Ontdek de mooiste regio's van Nederland

Alle deals in Nederland