Deals in deze regio

Limburg, de provincie met het prachtige landschap waar alle natuurliefhebbers hun hart op kunnen halen. En wat dacht je van de bourgondische gastvrijheid van deze provincie? Zonder twijfel dé perfecte plek voor de fijnproevers onder ons. Echter is dat nog lang niet alles wat het zuiden van Nederland jou te bieden heeft, er zijn namelijk ook tal van interessante activiteiten te ondernemen en ontzettend veel plekken te ontdekken. Pak snel je koffers in en doe je wandelschoenen aan.

Eten & drinken 
Wie Limburg zegt, zegt bourgondisch genieten. Ontdek het allemaal op z’n Limburgs: wijn, bier, groente, fruit, kruid. Van dineren op een unieke locatie tot genieten in een sterrenrestaurant, in Limburg heb jij het allemaal zelf voor het zeggen. Op zoek naar het perfecte restaurant? Neem hier een kijkje en ontdek wat culinair Limburg jou te bieden heeft.
Overnachten
Je raakt niet uitgekeken in deze prachtige provincie, overnachten is dus echt een must. Gelukkig voor jou beschikt de zuidelijke provincie over tal van hotels, vakantiehuizen, Bed & Breakfasts en andere soorten accommodaties. Speciaal voor jou hebben wij een aantal deals geselecteerd. Ontspanning, comfort, rust, het zal je aan niets ontbreken.

Hotels