Overnachten in prachtig Limburgs kasteel

Prachtig Limburgs kasteel

  • Historische charme
  • Natuurrijke locatie
  • Gezinsvriendelijk
  • Unieke activiteiten

Van onze partner Vipio

95,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Prachtig Limburgs kasteel

Dit majestueuze 17e-eeuwse kasteel in Limburg pronkt met een omringende gracht en een binnenhof dat toegankelijk is via een voormalige ophaalbrug. Het kasteel heeft door de eeuwen heen onderdak geboden aan diverse adellijke geslachten. Nu herbergt de hoeve een unieke B&B waar gasten kunnen verblijven. Dankzij de nabijheid van het Pieterpad trekt de bed & breakfast vooral veel wandelaars.

De intieme bed & breakfast heeft 3 kamers en 3 appartementen, elk ingericht met een knipoog naar het historische karakter van het kasteel, compleet met authentieke details die een middeleeuwse sfeer oproepen. Zowel alleenstaanden, eenoudergezinnen als grotere familiegroepen vinden hier een warm welkom!

Het kasteel:

Verveling is geen optie voor gasten die in het kasteel verblijven. Er valt genoeg te beleven, van het verzorgen en wandelen met de 5 lieve ezels die naast het kasteel wonen, tot het proberen te vangen van de enorme karpers in de kasteelgrachten. ’s Avonds kun je genieten van het roosteren van marshmallows boven de vuurkorven. De kasteelheer organiseert meerdere keren per week een rondleiding, inclusief een bezoek aan de kerkers waar ooit de beruchte bokkenrijders hun lot ondergingen. Mocht het weer tegenvallen, dan biedt de grote kamer bij de kapel een schat aan spelletjes om de tijd te verdrijven.

De omgeving:

Gelegen in de heuvelachtige regio van Zuid-Limburg, biedt de omgeving van het kasteel uitstekende mogelijkheden voor indrukwekkende wandel- en fietstochten. Op zoek naar stedelijke charme? Het gastvrije Maastricht is slechts een half uur rijden, ideaal voor winkelen of gezellig een terrasje te pikken. Voor een avontuurlijk uitje zijn de Mergelgrotten in Valkenburg een absolute aanrader.