Over ons

Elke dag zijn wij bezig om voor jou de beste deals en de leukste arrangementen op de mooiste locaties samen te stellen voor een zo scherp mogelijke prijs!

Wie zijn wij?

Het gehele team van HotelMoment heeft een passie voor reizen en wie houdt er nou niet van vakantie? Ieder heeft daarnaast zo zijn eigen passie en talenten. De één weet alle ins en outs van Nederland en België en de ander bezoekt jaarlijks ruim 100 hotels om te kijken welke geschikt zijn om gepromoot te worden op HotelMoment.nl. Wekelijks vindt er een intensieve brainstormsessie plaats waar nieuwe deals en arrangementen worden bedacht. Veel arrangementen zijn het hele jaar te boeken, maar wij bieden ook fantastische dag- en weekdeals aan. Deze zijn alleen die dag of week te boeken en zijn razend populair. Wacht dus niet te lang, want voor je het weet ben je te laat!

Ons aanbod

Naast de dagelijkse en wekelijkse topaanbiedingen, promoten wij ook partners die compleet verzorgde arrangementen aanbieden. Op HotelMoment.nl vind je ook losse hotels met de belangrijkste informatie en impressie. Daarna sturen wij je naar de juiste plek op het internet om de meest actuele en beste deals en arrangementen te bekijken en boeken.
Naast mooie hotels en scherpe deals kom je ook nog andere scherpe aanbiedingen tegen. Deze aanbiedingen staan in het teken om jou een optimale vakantie-ervaring te bieden.

Op de hoogte blijven van alle deals en leukste arrangementen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste en mooiste aanbiedingen gewoon in je inbox! Of krijg steeds verse inspiratie via onze sociale media Facebook en Instagram.