5 dagen minivakantie bij Fletcher Hotels

Minivakantie 5 dagen

  • 4 x overnachting
  • 4 x uitgebreid ontbijt
  • 2 x heerlijk 3-gangen à la carte diner op de 1e en 3e avond
  • Per kamer ontvangt u bij vertrek een fles Fletcher’s Cuvée
  • Gratis fiets- en wandelroutes

Van onze partner Fletcher Hotels

177,65

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Minivakantie 5 dagen

Blijf jij lekker in Nederland deze vakantie, maar wil je wel wat leuks doen? Ga dan lekker 5 dagen op minivakantie in een van de ruim 100 Fletcher Hotels. Met zoveel hotels in Nederland is er altijd wel een leuke locatie en een mooi hotel. Bij jouw minivakantie profiteer je van vele leuke extra’s! Zo overnacht je inclusief dagelijks ontbijt, 2 à la carte diners en een fles Fletcher’s Cuvée per kamer. 

Stedentrip

In de bruisende steden van Nederland ga jij een heerlijke overnachting tegemoet. In het centrum is er altijd wat te beleven. Heb je zin om te winkelen? Dat is in elke stad wel mogelijk. Cultuur is hier ook altijd wel te vinden. Veel steden hebben unieke gebouwen, prachtige kerken en leuke musea. Voor een hapje of een drankje zoek je een sfeervol restaurant op. Dit maakt je dag helemaal af. Verken de hele stad tijdens je verblijf. Ontdek Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Breda, Maastricht, Vlissingen of een van de vele andere steden van Nederland. Er is keuze genoeg!

Ontdek de natuur

Wanneer je meer op zoek bent naar de natuur, zit je hier ook goed. Veel hotels zitten in de buurt van een prachtig natuurgebied, zoals de Veluwe, de Hoge Kempen, de Biesbosch, de Loonse en Drunense Duinen, de Groote Peel, de Sallandse Heuvelrug, het Waddengebied, de Utrechtse Heuvelrug, de Oostvaardersplassen en het Lauwersmeer. In het hotel kun je hiervoor gratis fiets- en wandelroutes krijgen. Zo krijg je echt wat mee van de omgeving waarin je zit. Kom even helemaal tot rust in de rustgevende natuur.

Uitwaaien aan de kust

Zoek dit voorjaar de Nederlandse kust op. Fletcher heeft een rijk aantal aan hotels bij de kust. Op de Waddeneilanden is de kust natuurlijk altijd in de buurt, maar ook in Noord-Holland, Zuid-Holland en natuurlijk Zeeland zit je goed. Zo kun je heerlijk even uitwaaien aan het strand. Ideaal nu het weer steeds warmer wordt. Slenter over de boulevard, maak een strandwandeling of ga heerlijk fietsen door de duinen. Bij het strand zit je altijd goed. Ontdek jouw favoriete badplaats in Nederland!

Ontspannen in de wellness

Je kunt deze actie natuurlijk ook gebruiken om echt even te ontspannen. Verschillende Fletcher Hotels beschikken namelijk over een luxe BLUE Wellnesscentrum. In de sauna, het zwembad en de stoombaden laadt jij je batterij weer even op. Even helemaal offline zijn en tijd voor jezelf maken. Heerlijk! Bij de Wellnesshotels stap jij in je badjas de kamer uit om jezelf te verwennen bij de wellness.


Jouw bekeken deals