Heerlijk ontspannen bij BLUE Wellness

BLUE Wellness

  • 1 x overnachting
  • 1 x uitgebreid ontbijt
  • 1 x dagentree BLUE Wellness
  • Keuze uit 7 Fletcher Hotels

Van onze partner Fletcher Hotels

51,30

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Even ontspannen

Kun jij wel wat ontspanning gebruiken? Even weg van het drukke, dagelijkse leven. Tijd voor jezelf maken om écht even te ontspannen is ontzettend belangrijk. Met Fletchers 2-daags BLUE Wellness arrangement zit je helemaal goed. Geniet van een overnachting in een van de zeven Fletcher Hotels die bij de BLUE Wellness resorts zitten. Verblijf inclusief toegang tot de wellness en inclusief uitgebreid ontbijt.

BLUE Wellness

Waan je in een oase van rust in de BLUE Wellnessresorts van Fletcher Hotels. Bij ieder wellnessresort zit een Fletcher Hotel, zodat je vanuit je hotelkamer in je badjas en badslippers zo naar de sauna kunt lopen. Zo heb je alles wat je nodig hebt onder één dak. Bij BLUE Wellness geniet je van verschillende wellnessfaciliteiten en behandelingen. Warm op in de sauna, het verwarmde binnenzwembad, whirlpools of ontspan in een cocoon of tijdens een rustgevende massage. Je kunt kiezen uit diverse beautybehandelingen en massages. De rustgevende en moderne inrichting van de resorts zorgt ervoor dat jij nergens door afgeleid wordt.

Een wellnessdag is niet compleet zonder een hapje of drankje. Daarom zijn de meeste BLUE Wellness locaties voorzien van een restaurant waar je op elk moment van de dag terecht kunt voor verschillende gerechten. Bij de resorts profiteer je van persoonlijke aandacht, een inpandig hotel, à la carte specialiteiten en exclusieve beauty- en ontspanningsbehandelingen.

BLUE Wellnessresorts:

Of bekijk alle wellnessdeals.