Ga op stedentrip naar Delft en Den Haag! | Incl. ontbijt

Shanghai Hotel Holland

  • Rechtstreekse verbinding naar Scheveningen
  • Naast recreatiegebied ‘De Delftse hout’.
  • Tussen Den Haag en Delft
  • Tip: bezoek Royal Delft Experience
  • Beoordeeld met een 7,7!

Van onze partner Hotelspecials

42,50

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Ontdek Delft en Den Haag

Shanghai Hotel Holland ligt tussen Delft en Den Haag in. Naast het hotel ligt het recreatiegebied ‘De Delftse hout’. Bij het hotel kun je fietsen huren om de gehele omgeving te ontdekken. Je kunt langs de historische grachten en hofjes fietsen. Voor wat extra cultuur bezoek je de Oude- en Nieuwe Kerk die in het centrum van Delft liggen. Ga ook zeker even lekker uitwaaien op het strand. Er gaat namelijk een tram direct naar Scheveningen!

Shanghai Hotel Holland

In dit luxe hotel maak je gratis gebruik van wifi. De kamers zijn voorzien van een televisie en een eigen badkamer met een bad en/of douche en een toilet. Voor een uitgebreid ontbijt schuif je aan bij café lounge The Bund. In de avond kun je terecht in het restaurant voor mondiale en Chinese gerechten. Geniet van een heerlijk 3-gangendiner. Na afloop kan je genieten van een drankje op het terras of in de gezellige lounge.

In de omgeving

In deze historische stad kijk je je ogen uit. Bij het Vermeer Centrum Delft leer je alles over de schilder Johannes Vermeer. Ga ook eens naar het Royal Delft Experience. Hier kom je erachter hoe de Delfts Blauwe producten gemaakt worden. Vanaf het hotel is Museum het Prinsenhof makkelijk bereikbaar. Boek een (georganiseerde) stadswandeling en ontdek alle hotspots in Delft. Bovendien kent Delft ook vele gezellige winkels, cafés en restaurants. De stad is van alle markten thuis!