Verblijf in het drijvende hotel H2otel!

H2otel

  • Leuk boutique hotel
  • Drijft op het water
  • Midden in het centrum van Rotterdam
  • Beoordeeld met een 7,9!

Van onze partner Hotelspecials

81,06

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

H2otel

H2otel is gelegen in de Wijnhaven van Rotterdam, dit is een prachtige, unieke en centrale locatie in de havenstad. Er is genoeg te doen op korte afstand van het hotel. Zo ben je in een mum van tijd bij musea, winkels maar ook de uitgaansgelegenheden zijn niet ver weg. Bovendien kun je vanuit het hotel makkelijk met het openbaar vervoer reizen. Verken de stad die bekend staat om onder andere de historische en futuristische architectuur, maar ook om de skyline over de Maas.

Het hotel beschikt over modern ingerichte kamers. Iedere kamer is voorzien van een tv, telefoon, airconditioning, een minibar, koffie- en theefaciliteiten. De badkamers beschikken over een douche en een toilet. In het hotel vind je een bar/brasserie, het terras hiervan bevind zich op het water. Ook is er een lounge en zijn er picknickbootjes. Je kan op deze bootjes genieten van een tocht over de havens in Rotterdam terwijl u lekkker een hapje en een drankje doet.

Rotterdam, de havenstad

Rotterdam heeft een van de grootste havens ter wereld. Het is dus een prachtig idee om te verblijven in een drijvend hotel als u een typisch Rotterdams verblijf zoekt. De havenstad heeft veel te tonen. Zo kun je naar het Nederlands Fotomuseum, maar ook naar het Wereldmuseum Rotterdam. In dit museum staan zowel historische als hedendaagse culturen centraal binnen de tentoonstellingen. Voor de echte cultuurliefhebber zit je in Rotterdam ook perfect, je kunt hier genieten in de prachtige concertzalen, bioscopen of theaters. Via verschillende wandelroutes ontdek je de hele stad, met de winkelwandelroute waan je je een baan door het modekwartier en Quartier Varié. Om de dag af te sluiten kun je voor een hapje en een drankje terecht in een van de leuke en gezellige cafés en restaurants die overal te vinden zijn, in het centrum, het Westelijk Handelsterrien en de Oude Haven.