Deals in deze regio

Laat je lekker in de watten leggen
Turkije zijn de meeste resorts all inclusive. Lekker makkelijk voor jou, want het enige waar jij je nu nog druk om hoeft te maken, is of je je wel hebt ingesmeerd. Verder wordt alles voor je geregeld. Pak je strandlaken en geniet aan het zwembad onder het genot van een frisse cocktail.
Even weg van het zwembad
Zin om er op uit te gaan? Turkije heeft de meest mooie badplaatsen. Neem een duik in de verfrissende zee of ontspan op het zandstrand. Wat dacht je van de parel Antalya? ontdek de smalle straatjes in het oude stadsdeel en de prachtige historische gebouwen. Of bewonder de watervallen van Duden.
Ook Marmaris is een schitterende stad. Flaneer over de brede boulevard, geniet van een drankje op het terras en ga in de avond stappen in het centrum. De luxe jachthaven is ook een must see. Marmari wordt ook wel het Turkse Monaco genoemd.
Side was vroeger een belangrijke havenstad en dat zie je zeker terug. Het centrum van de stad ligt op een eiland. Je vindt er restanten van oude Grieks tempels en de prachtig antieke stadsmuur. Iets voorbij de stad vind je de schitterende Manavgat watervallen.