Deals in deze regio

Op de Canarische eilanden is het het hele jaar lekker weer en daarom een populaire vakantiebestemming. Je vindt hier volop strand waar je verschillende watersporten kunt beoefenen of lekker kunt zonnen op het strand met een cocktail. Je vindt hier zowel prachtige zandstranden als zwarte vulkanische stranden.

Gran Canaria

Diverse landschappen met woestijnzand, woeste bergen, zwarte kliffen, vulkanen en nog veel meer. Gran Canaria is een veelzijdig eiland waar van alles te doen en te zien is. Bezoek de bruisende badplaatsen Playa dél Ingles en Maspalomas. Hier vind je gezellige winkels, bars en sfeervolle restaurants.

Lanzarote

Ontdek het pikzwarte landschap van Lanzarote. Wandel langs de wijngaarden, bewonder de vulkanen of doe een van de vele watersporten. Lanzarote is een rustig eiland. dat komt mede doordat gebouwen niet neer dan 4 verdiepingen mogen hebben. Zo wil men voorkomen dat Lanzarote een massa-toerisme-eiland wordt. De hoofdstad van Lanzarote is Arrecife. Hier vind je het auto-vrije centrum en een gezellige boulevard. Vergeet ook niet de Papagayo stranden te bezoeken, waar je prachtig kunt snorkelen.

Tenerife

Zonnebaden, cultuursnuiven, uitgaan tot in de late uurtjes en genieten van de natuur. Op Tenerife valt veel te ontdekken. Het is het grootste eiland van de Canarische Eilanden. Ook dit eiland heeft een vulkanische oorsprong. Maak een wandeling langs het unieke maanlandschap of de ruige kliffen. Het heldere water is perfect om in te snorkelen of duiken.