HotelMoment is op zoek naar reisbloggers!

In deze tijd worden blogs steeds leuker en interessanter. Reizigers doen veel verschillende ervaringen op en er worden steeds meer nieuwe, unieke plekken ontdekt. En dát is precies de reden waarom wij opzoek zijn naar reisbloggers! Wij willen graag jouw ervaringen delen met onze gasten en hen laten zien wat ons mooie land ons allemaal te bieden heeft. Naast Nederland vinden wij het ook leuk om ervaringen te kunnen delen vanuit onze buurlanden, denk hierbij aan België, en in de toekomst veel meer plekken in het buitenland. Lijkt het jou leuk om jouw ervaringen op HotelMoment.nl te delen? Lees dan snel verder en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Wij zijn op zoek naar reisbloggers die het leuk vinden om hun ervaringen, reisverhalen en unieke momenten met ons en ons publiek te delen. Heb jij een leuke plek ontdekt, een mooie vakantie gehad of een unieke ervaring beleeft? Schrijf een blog over jouw verhaal en voeg de tofste foto’s toe. Wij publiceren deze blog op onze gloednieuwe website en delen deze met onze social media kanalen (Facebook en Instagram). Jouw blog zal onder ogen komen van het grote HotelMoment publiek, gaaf hè? Ook kun je bijvoorbeeld ook naar jouw Instagram of Facebook pagina verwijzen om een nog groter bereik te kunnen genereren.

Wil jij weten hoe een reisblog eruit ziet? Bekijk hier onze andere blogs!

Voor wat, hoort wat!

Natuurlijk schrijf je deze blogs niet voor niets! Je krijgt een podium krijgt voor jouw (schrijf)talenten en jouw blog gedeeld wordt onder een groot publiek. Daarnaast ontvang je van ons: Een BLUE Wellness voucher voor 2 personen t.w.v. €65,00 voor elke blog met 3 foto’s en 900 tot 2.000 woorden.

Wil jij reisblogger worden?

Heeft bovenstaand verhaal jouw interesse gewekt en lijkt het jou leuk om voor HotelMoment.nl aan de slag te gaan? Begin dan met schrijven en stuur ons jouw blog, inclusief foto’s, toe via info@hotelmoment.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht terug.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hopelijk zien we je reactie snel in onze mailbox verschijnen! 🙂