HotelMoment is op zoek naar reisbloggers!

In deze tijd worden blogs steeds leuker en interessanter. Reizigers doen veel verschillende ervaringen op en er worden steeds meer nieuwe, unieke plekken ontdekt. En dát is precies de reden waarom wij opzoek zijn naar jou gast reisblogger! Wij willen graag jouw ervaringen delen met onze gasten en hen laten zien wat ons mooie land ons allemaal te bieden heeft. Naast Nederland vinden wij het ook leuk om ervaringen te kunnen delen vanuit onze buurlanden, denk hierbij aan België. Lijkt het jou leuk om jouw ervaringen op HotelMoment.nl te delen? Lees dan snel verder en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

Wij zijn op zoek naar reisbloggers die het leuk vinden om hun ervaringen,  reisverhalen en unieke momenten met ons en ons publiek te delen. Heb jij een leuke plek ontdekt, een mooie vakantie gehad of een unieke ervaring beleeft? Schrijf een blog over jouw verhaal en voeg de tofste foto’s toe. Wij publiceren deze blog op onze gloednieuwe website en delen deze met onze social media kanalen (Facebook en Instagram). Jouw blog zal onder ogen komen van het grote HotelMoment publiek, gaaf hè? Ook kun je bijvoorbeeld ook naar jouw Instagram of Facebook pagina verwijzen om een nog groter bereik te kunnen genereren.

Voor wat, hoort wat!

Natuurlijk schrijf je deze blogs niet voor niets! Naast het feit dat je een podium krijgt voor jouw (schrijf)talenten en jouw blog gedeeld wordt onder een groot publiek, krijg je ook een eigen pagina waar jouw blogs op verzameld worden. Daarnaast is er ook plek voor wat persoonlijke informatie.

Als blijk van waardering hebben we nog een kleine verrassing in petto. We hebben namelijk een kleine vergoeding voor het schrijven van blogs. Je ontvangt van ons:

Wil jij gastblogger worden?

Heeft bovenstaand verhaal jouw interesse gewekt en lijkt het het jou leuk om voor HotelMoment.nl aan de slag te gaan? Vertel ons in het kort wie je bent en wat jouw ideeën zijn via info@hotelmoment.nl.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hopelijk zien we je reactie snel in onze mailbox verschijnen! 🙂

Blijf op de hoogte van alle scherpe acties

Ook inspiratie en tips in je mailbox