Deals in deze regio

Spanje blijft altijd leuk
Hoe vaak je ook in Spanje geweest bent, dit land gaat nooit vervelen. Er zijn nog zo veel mooie plekken om te ontdekken! Met een kilometers lange kustlijn is het de ideale bestemming voor een strandvakantie. Ontdek de Balearen, de Canarische Eilanden of het vaste land van Spanje. Niet alleen liefhebbers van zon, zee, strand kunnen terecht in Spanje. Ook als je houdt van cultuursnuiven of een actieve vakantie ben je hier aan het juiste adres. Van alle landen in Europa heeft dit land de meeste steden waarvan het volledige historische centrum UNESCO-Werelderfgoed is verklaard. Dit vind je bijvoorbeeld in Barcelona, Valencia en Madrid.
Geniet van de Spaanse zon
Zomer of winter, in Spanje is het altijd lekker weer. Zoek de natuur op in het rustige Costa Verde of zoek juist de drukt op in de bruisende steden. In de Costa del Sol heb je wel 300 dagen zon per jaar! De witte zandstranden aan de Spaanse kust zijn perfect voor een vakantie met je vrienden, familie of je gezin.
De Canarische Eilanden
Wil je een stuk verder op vakantie maar wel in Europa blijven? Naast het continent Afrika vind je de Canarische Eilanden. Deze zonnige eilanden zijn rijk aan goudgele stranden, palmbomen en zelfs vulkanen. Wauw! Ook in de win ter is het hier prima uit te houden door de gunstige ligging. Het is hier dan nog steeds gewoon 24 graden. Ga naar de populaire eilanden Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuertaventura of La Palma.
Duik in de cultuur tijdens je citytrip
Spanje is het ideale land voor een stedentrip. Denk bijvoorbeeld aan Madrid, Barcelona en Valencia. Wist je dat er nog veel meer steden zijn die wel een bezoekje waard zijn? San Sebastián bijvoorbeeld. Het strand in deze stad is gekozen tot één van de schatten van Spanje. Het is de culinaire hoofdstad van Spanje. Hier geniet je van vele bezienswaardigheden én kan je afkoelen aan het strand.

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming in Spanje?