Deals in deze regio

Noord-Brabant
Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd, is een provincie gelegen in het Zuiden van Nederland. Brabant staat bekend om het Bourgondische leven, maar ook cultuur, natuur en historie spelen een grote rol. Deze meest gastvrije provincie van Nederland telt 2,5 miljoen Brabanders met als meest dichtbevolkte stad Eindhoven.
Wat te doen in Noord-Brabant?
Noord-Brabant is een provincie met een groot aanbod aan activiteiten voor jong en oud. Zo is een bezoek aan één van de Brabantse steden al een activiteit op zich. Met de vele winkels, lunchrooms en restaurants hoef jij je geen enkel moment te vervelen. Het maakt niet uit welke stad je uitkiest gedurende jouw dagje uit of weekend weg, alle steden hebben zo hun eigen charmes en bijzonderheden. Mocht je een échte winkelliefhebber zijn, dan is de Designer Outlet in Roosendaal zeker iets voor jou! Ben jij een actieveling en ga je er liever op uit? Dan is Brabant ook zeker een goede uitvalsbasis voor jou. Er zijn veel parken, musea, monumenten en bezienswaardigheden te ontdekken. Wij hebben er een aantal voor jou opgesomd:
  • Noord-Brabants Museum (‘s-Hertogenbosch)
  • Het Textiel Museum (Tilburg)
  • Attractiepark De Efteling (Kaatsheuvel)
  • Safari Park De Beekse Bergen (Hilvarenbeek)
  • Natuurmuseum Brabant (Tilburg)
Nog niet gevonden waar jij naar op zoek bent? Neem dan een kijkje op de website van VisitBrabant!
Wandelen & fietsen door Brabant
Het Brabantse landschap beschikt over een groot netwerk van fiets- en wandelroutes en is daardoor zeer geschikt voor de actievelingen! Ontdek een eigen route of volg een van de thema-routes en laat je inspireren. Het zal je absoluut aan niets te kort komen. Wil je graag gaan wandelen maar weet je niet welke route je moet kiezen? Neem een kijkje op de website van VisitBrabant en zie welke routes zij allemaal voor jou uitgestippeld hebben! Liever op pad met de fiets? Geen probleem! Ook fietsers kunnen hun hart ophalen in de natuur die Brabant rijk is. Neem hier een kijkje en zie welke fietstochten Brabant voor jou in petto heeft!
Eten & drinken in Brabant
In Brabant staat het bourgondische genieten hoog in het vaandel, ze hebben dan ook zeker een reputatie hoog te houden. Er zijn ontzettend veel lunchrooms en restaurant gevestigd in Brabant, waarbij het dan ook moeilijk is om één favoriet te kunnen benoemen. Niets is beter dan een bezoek brengen aan Brabant en het zelf te ontdekken!
Overnachten in Brabant Hotel, vakantiehuis, Bed & Breakfast, camping: Brabant biedt veel mogelijkheden om heerlijk te overnachten. Van overnachten midden in de natuur tot wakker worden in een stad en van ontbijten aan de kust tot dineren in een voormalig klooster, er is van alles mogelijk. Speciaal voor jou hebben wij de mooiste en beste hotels uitgezocht om heerlijk te kunnen ontspannen en uitgeslapen wakker te worden. Bekijk onze hoteldeals voor de mogelijkheden en laat je verrassen door ons mooie Brabant!

Hotels