Fletcher Hotel-Restaurant Oss

Tesseldonkstraat , 5342 CZ Oss

Centraal gelegen nabij de steden 's-Hertogenbosch en Nijmegen

Laagste prijsgarantie al vanaf

31,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Fletcher Hotel-Restaurant Oss

Tesseldonkstraat

5342 CZ Oss

Oss

Over Fletcher Hotel-Restaurant Oss

Centraal gelegen tussen ’s-Hertogenbosch en Nijmegen, vindt u Hotel-Restaurant Oss. Dit hotel biedt veel mogelijkheden voor een gezellig weekendje weg. Zo is de stad Oss is voorzien van veel winkels en terrasjes, een theater en een bioscoop. Ook de natuurliefhebber zit hier zeker niet verkeerd. Oss is gelegen aan natuurgebied de Maashorst, het grootste aaneengelegen natuurgebied van Brabant. Dit natuurgebied, van 3.500 ha groot, is ideaal voor prachtige wandel- en fietsroutes. De actievelingen kunnen gebruikmaken van de uitgebreide faciliteiten van het inpandige fitnesscentrum.

Hotelkamers

Het hotel in Oss beschikt over in totaal 60 comfortabele hotelkamers. Alle kamers zijn ingericht met een bureau, flatscreen televisie, radio, een badkamer met douche, toilet en föhn.

Eten & drinken

In Hotel-Restaurant Oss is Bar Bistro DuCo Oss gevestigd. Bij dit unieke Fletcher restaurantconcept kunt u genieten van een heerlijke lunch of diner. Geef aan welk gerecht van de kaart u wil proeven en delen maar! Bar Bistro DuCo biedt ontzettend veel mogelijkheden. Aan het einde van de dag kunt u heerlijk bijkomen onder het genot van een drankje en hapje.