Historisch Klooster: Romantisch Verblijf

Romantisch oud klooster

  • Inclusief heerlijk ontbijt
  • Historische charme
  • Rustgevende luxekamers
  • Nabij attractiepark Efteling

Van onze partner Vipio

124,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Een historische overnachtingsplek

Dit hotel, gevestigd in een historisch klooster op de grens tussen Nederland en België, ademt geschiedenis. Waar ooit priesters werden opgeleid, trappisten hun intrek namen en zusters rust vonden, staat nu een hotel gewijd aan één missie: genieten.

De kamer: Een oase van rust

Elke kamer in dit voormalige klooster is een meesterwerk van comfort en stijl, met een rustgevende sfeer door de zachte kleurentinten. De kingsize bedden beloven een vredige slaap, terwijl de eigen badkamer, compleet met bubbelbad, luxe uitstraalt. Boek een fles champagne om uw verblijf een romantische toets te geven en laat u meeslepen door de serene stilte en diepe duisternis die uw nachtrust bevorderen.

Genieten van natuur en cultuur

Het klooster is omgeven door het prachtige Brabantse landschap, een droom voor fietsliefhebbers met talloze routes die het gebied doorkruisen. De mogelijkheid om fietsen te huren maakt het gemakkelijk om de omgeving op eigen tempo te verkennen. Voor wie op zoek is naar spanning, is de Efteling, het bekende attractiepark, slechts een korte afstand verwijderd.

Tot slot

Met heerlijk inclusief ontbijt en de mogelijkheid om de rijke geschiedenis en natuurlijke schoonheid van de omgeving te ervaren, biedt dit kloosterhotel een unieke kans om luxe te combineren met rust en recreatie. Het is een plek waar de zorgen van de alledaagse drukte vervagen en waar de tijd even lijkt te stil te staan, perfect voor een romantische getaway of een rustgevend solo-avontuur.