Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel

Bedafseweg 22, 5406 TM Uden

Perfecte combinatie van stad en bos

Laagste prijsgarantie al vanaf

32,80

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel

Bedafseweg 22

5406 TM Uden

Noord-Brabant

Over Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel

In Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel is er voor iedereen wel wat te doen. Voor de actievelingen zijn er genoeg mogelijkheden om je te vermaken. Voor de wandelaars zijn er prachtige routes door de natuur die je kunt volgen. Als je liever fietst of mountainbiket, zijn daar ook voldoende mogelijkheden voor. Wil je een keer wat anders doen? Bij het hotel kun je samen met je reisgezelschap gaan midgetgolven. Voor de diehards onder ons is er een klimpark waar je al je energie in kwijt kunt.

Wil je liever wat rustiger aan doen?  Ga dan eens shoppen in een van de nabijgelegen steden Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch of Nijmegen. Naast het shoppen, zijn er veel plekken en gebouwen in de steden die het waard zijn om te bekijken. Van kerken, tot parkjes, tot monumenten. Vervolgens plof je neer op een van de gezellige terrasjes die de centra van de steden bieden. Bij terugkomst kun je genieten van culinaire gerechten in de Bar Bistro DuCo , of geniet van een lekker drankje aan de bar. Heb je geen zin om ’s avonds direct je bed in te duiken? Ga dan nog even bowlen bij de bowlingbaan van het hotel. Wie van jullie krijgt de meeste kegels om?

Hotelkamers

Het hotel beschikt over verschillende luxe hotelkamers. Ze zijn sfeervol ingericht en beschikken tenminste over een badkamer met douche of bad en toilet, een flatscreen-tv, een kluisje, en een bureau met stoel. Sommige kamers hebben een schuin dak. Er zijn verschillende kamers op basis van luxe.

Omgeving

In de omgeving Uden-Veghel vind je de perfecte combinatie van stad en bos. Het hotel ligt aan de rand van een prachtig natuurgebied: De Maashorst. Hier kun je heerlijke wandelingen maken, of huur een e-bike en geniet fietsend van de natuur om je heen. Houd je meer van steden, dan zit je hier ook op de goede plek. Je zit hier namelijk in de buurt van de drie grote steden Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen. De steden liggen op maximaal 30 minuten rijden van het hotel. Er is genoeg te doen in de grote steden. Verken de stad en bekijk de mooiste plekken en gebouwen. Als je liever gaat winkelen of lunchen kun je in het centrum terecht. Welke stad spreekt jou het meeste aan?

Tips

  • Breng een bezoek aan Dierenpark Zie-Zoo
  • Ontdek de steden Nijmegen. ‘s-Hertogenbosch of Eindhoven
  • Maak een wandeling of ga fietsen in de prachtige natuur
  • Ga sportief klimmen in het klimpark
  • Kom meer te weten over Brabant in het Noordbrabants Museum