Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort

Stichtse Rotonde 11, 3818 GV Amersfoort

Nabij de prachtige binnenstad van Amersfoort

Laagste prijsgarantie al vanaf

29,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort

Stichtse Rotonde 11

3818 GV Amersfoort

Utrecht

Fletcher Hotel Amersfoort

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort bevindt zich in een bosrijk gebied aan de rand van Amersfoort. Bij het 4-sterrenhotel kan je een fiets of e-bike huren waarmee je een fietstocht door de prachtige omgeving kan maken. Bovendien ligt het hotel ook op zeer korte afstand van het centrum. Voor kinderen is er genoeg vertier in het speeltuin van het hotel. Verder beschikt het hotel onder andere over een eigen fitnessruimte, feest- en vergaderzalen, restaurant, terras, lounge/bar, overdekte fietsenstalling en kan je er gratis parkeren en is in het gehele hotel gratis WiFi beschikbaar. Honden zijn, tegen betaling, welkom in het hotel.

Het à la carte restaurant is de perfecte plek om dagelijks te genieten van een culinaire lunch of heerlijk diner. Met de seizoensgebonden kaart geniet je van diverse plaatselijke producten. Daarnaast beschikt het hotel over een prachtig terras met uitzicht op de groene binnentuin. Hier is het op warme dagen heerlijk te vertoeven.

Hotelkamers

Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort beschikt over 94 comfortabele hotelkamers. De tweepersoonskamers beschikken allen over twee eenpersoonsbedden, zitje, koffie- en theefaciliteiten, bureau en flatscreentelevisie. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. Hou je wat meer van luxe? Ga dan voor de Junior suite. Deze kamer beschikt over een groot tweepersoonsbed, bubbelbad en douche met massagestraal!

Omgeving

Amersfoort staat bekend om de 98 meter hoge Onze Lieve Vrouwetoren. Daarnaast kun je een rondleiding volgen door de Koppelpoort of een rondvaart maken over de vele schitterende grachten. Hou je meer van de natuur? Dan kun je een bezoek brengen aan Landgoed Den Treek-Henschoten.