Utrecht


Deals in deze regio

Top deals!

Last Minute deals

vanaf2500p.p.

Heerlijk 3- of 4-daags Fiets & Wandel Arrangement in Nederland

vanaf8930p.p.

3 dagen in 4-sterren hotel tussen Amersfoort en Utrecht incl. ontbijt en een 3-gangendiner

vanaf10900p.p.

Ruim 19 luxe Van der Valk special Deals 😍

vanaf3950p.p.

Verblijf 2 of 3 dagen in 4*-hotel op een prachtige locatie in Utrecht incl. ontbijt of o.b.v. halfpension

vanaf4950p.p.

Als ik boven op de Dom sta kijk ik even naar benee dan zie ik… De prachtige stad Utrecht! Utrecht is een grote stad waar alles toch knus aanvoelt. Met de imposante Domtoren in het zicht ontdek je in de zijstraten van de Oudegracht trendy winkels en koffiebarretjes allemaal gevestigd in historische panden. Utrecht is wereldberoemd door haar grachten met unieke werfkelders, vroeger voor de arbeid tegenwoordig een heerlijk plek om te genieten van een drankje aan het water. Struin door de stad en ontdek de charmante pleintjes, laat je verrassen door de gezelligheid op straat!

Utrecht
Volgens vele de mooiste stad van Nederland. In ieder geval een stad met een rijke historie. Rond 50 na Christus hebben de Romeinen namelijk al de basis voor de stad Utrecht gelegd. In de hele geschiedenis is het een belangrijke handelsstad gebleken. Niet voor niets zijn de bewoners zo trots op hun mooie stad. Momenteel is er altijd iets te beleven. Of je nu gaat shoppen in een van de honderden winkels, een pannenkoek eet op een terrasje vlak langs de grachten, ’s nachts een borreltje in de kroeg of een mooie theatershow bezoekt. Voor iedereen is er genoeg te doen.
Ideale winkelstad
Utrecht is een ideale winkelstad! Omdat de binnenstad niet enorm groot is, liggen de meeste winkels op loopafstand van elkaar. Zo kun je in korte tijd veel winkels bezoeken! Op de Steenweg, de Oudegracht en het net vernieuwde Hoog Catherijne bevinden zich winkels van de meeste grote bekende winkelketens. Genoeg winkels om een hele dag te kunnen shoppen. Voor de meer exclusieve winkels en boetiekjes kun je een bezoekje brengen aan de Twijnstraat, Lijnmarkt of de Zadelstraat.
Dineren in historische werfkelders
Tussen het winkelen door even bijkomen met een drankje of een goede lunch? Dan is één van Utrechts meest bekende pleinen, de Neude, de ideale locatie. Kies je liever voor een locatie net buiten het drukke centrum? Bezoek dan één van de eettentjes en terrasjes op het Ledig Erf of de daaraan grenzende Oosterkade. De dag afsluiten met een goed diner? Veel restaurants bevinden zich in de prachtige historische werfkelders aan de Oudegracht. De werfkelders zijn echt unieke locaties die je nergens anders op de wereld kunt vinden.  Met mooi weer kun je hier op de terrassen aan het water heerlijk genieten.  Ook kun je goed terecht bij restaurants in de Drieharingenstraat, Voorstraat of de Biltstraat.


Hotels
Ruim 100 Fletcher Hotels
Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht
Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis
Fletcher Hotel-Restaurant Amersfoort