Deals in deze regio

Utrecht
Volgens vele de mooiste stad van Nederland. In ieder geval een stad met een rijke historie. Rond 50 na Christus hebben de Romeinen namelijk al de basis voor de stad Utrecht gelegd. In de hele geschiedenis is het een belangrijke handelsstad gebleken. Niet voor niets zijn de bewoners zo trots op hun mooie stad. Momenteel is er altijd iets te beleven. Of je nu gaat shoppen in een van de honderden winkels, een pannenkoek eet op een terrasje vlak langs de grachten, ’s nachts een borreltje in de kroeg of een mooie theatershow bezoekt. Voor iedereen is er genoeg te doen.
Ideale winkelstad
Utrecht is een ideale winkelstad! Omdat de binnenstad niet enorm groot is, liggen de meeste winkels op loopafstand van elkaar. Zo kun je in korte tijd veel winkels bezoeken! Op de Steenweg, de Oudegracht en het net vernieuwde Hoog Catherijne bevinden zich winkels van de meeste grote bekende winkelketens. Genoeg winkels om een hele dag te kunnen shoppen. Voor de meer exclusieve winkels en boetiekjes kun je een bezoekje brengen aan de Twijnstraat, Lijnmarkt of de Zadelstraat.
Dineren in historische werfkelders
Tussen het winkelen door even bijkomen met een drankje of een goede lunch? Dan is één van Utrechts meest bekende pleinen, de Neude, de ideale locatie. Kies je liever voor een locatie net buiten het drukke centrum? Bezoek dan één van de eettentjes en terrasjes op het Ledig Erf of de daaraan grenzende Oosterkade. De dag afsluiten met een goed diner? Veel restaurants bevinden zich in de prachtige historische werfkelders aan de Oudegracht. De werfkelders zijn echt unieke locaties die je nergens anders op de wereld kunt vinden.  Met mooi weer kun je hier op de terrassen aan het water heerlijk genieten.  Ook kun je goed terecht bij restaurants in de Drieharingenstraat, Voorstraat of de Biltstraat.

Hotels