Een sfeervolle overnachting in de binnenstad van Utrecht

The Anthony Hotel

  • Op iets meer dan 1 km van het centrum
  • Een eigen keuken
  • Nabij Utrecht Centraal en het centrum
  • Beoordeeld met een 8,3!

Van onze partner Hotelspecials

75,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

The Anthony Hotel

Wil jij Utrecht ontdekken? Bij The Anthony Hotel zit je helemaal goed. Je bent slechts een kilometer verwijderd van Utrecht Centraal, de binnenstad en winkelcentrum Hoog Catharijne. De appartementen en kamers zijn voorzien van een televisie, flatscreen televisie, gratis wifi, een keuken en een badkamer met wc en douche. Je hebt hier genoeg ruimte voor jezelf. Bij de suite heb je zelfs een terras, waar je heerlijk geniet van de stralende zon. 

Bij The Anthony Hotel is er geen restaurant aanwezig. Geen probleem, want in de binnenstad van Utrecht vind je volop restaurants en cafés waar je een hapje kunt eten. Liever zelf koken? Dat kan ook! Alle kamers en appartementen hebben namelijk een ingerichte keuken waar je met je eigen kookkunsten een heerlijke maaltijd op tafel tovert. 

De bruisende stad Utrecht

Het hotel bevindt zich in de Utrechtse wijk Lombok. Je kunt lopend bij het centrum van Utrecht komen. Perfect als je op zoek bent naar een goede uitvalsbasis voor jouw stedentrip. Op het Neude zijn er overal terrasjes en restaurants, maar in het centrum is het ook erg gezellig! In de zomer is het zelfs mogelijk om een kano te huren en door de grachten te varen. In de binnenstad vind je langs de gracht vele hippe winkels. Ook wanneer het regent kun je gewoon winkelen. Het grote winkelcentrum Hoog Catharijne zit namelijk aan het centrum.

Liever cultuur snuiven? Bezoek dan de hoogste kerktoren van Nederland: de Domtoren. Wil je naar een voorstelling in het Beatrix Theater of naar een beurs in de Jaarbeurs? Beide liggen op minder dan 1 kilometer van het hotel.