Overnachting in de bosrijke omgeving van Zeist

Hotel Woudschoten

  • 1 x overnachting Hotel Woudschoten
  • Verblijf in het mooie Zeist
  • Dicht bij de stad Utrecht
  • Beoordeeld met een 8,6!

Van onze partner Zoweg

51,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Hotel Woudschoten ligt in de bossen van Zeist op een eigen landgoed van 45 hectare groot. Dus is dit een erg fijne ligging voor een ontspannen verblijf, maar ook voor een bezoek aan de steden Utrecht of Amersfoort. Je kunt een fiets huren bij het hotel of gaan golfen op de nabij gelegen golfbaan.

De comfortabele kamers van het hotel zorgen ervoor dat je volop geniet van een goede nachtrust. Ze bieden namelijk een uitzicht over de bossen en hebben allemaal een Nespresso apparaat, airco, gratis Wifi en een badkamer met stortdouche. Parkeren is gratis en bovendien zijn er twee oplaadpunten beschikbaar voor elektrische auto’s. Het hotel beschikt over twee restaurants waar je heerlijk kan genieten van een culinair diner. Bij mooi weer kan dit ook buiten op een van de gezellige terrassen. Hier kan je ook terecht voor een smakelijke lunch en/of een borrel en bite na een actieve dag in de natuur of stad.

Hotel Woudschoten ligt midden in de bossen bij Zeist. Dit natuurgebied loopt over in de Utrechtse Heuvelrug en is perfect voor een mooie wandeling of fietstocht. Op 10 kilometer afstand vind je Utrecht. In het centrum van Utrecht is ontzettend veel te doen, zoals shoppen of musea bezoeken. Plof vervolgens neer op een terrasje aan de gracht.

Zie je de deal niet meer voor de getoonde prijs bij onze partner? Dan heb je de deal gemist!