Deals in deze regio

Bij de Zeeuwse kust is het strand altijd in de buurt. Kom volledig tot rust bij de golven van de zee. Met ruim 600 km strand is er genoeg keuze. Ga je richting de bruisende stad Vlissingen, sfeervol Westkapelle of liever naar Middelburg?

Vlissingen

In Vlissingen flaneer je over de boulevard, wandel je door het Nollebos, pak je een terrasje aan de haven en chill je op het strand. Het is een levendige badplaats met de langste boulevard van Nederland. Er zijn verschillende stranden bij Vlissingen die je kunt bezoeken. Het centrum heeft een rijke geschiedenis die je kunt ontdekken bij het Zeeuws maritiem muZEEum.

Middelburg

Middelburg wordt ook wel het Amsterdam van Zeeland genoemd. Je vindt hier namelijk grachten met mooie panden en charmante steegjes. De historische binnenstad heeft veel te bieden. Er zijn meer dan 1.000 monumenten in Middelburg. In de binnenstad geniet je op gezellige terrasjes en sfeervolle restaurants van een verkoelend drankje of juist een warme kop koffie. Binnen een kwartier rijden ben je bij de kust van Vlissingen.

En nog veel meer

Naast de grote steden vind je in Zeeland vele gezellige dorpjes. Denk aan Zoutelande, Westkapelle, Domburg, Knokke en ga maar door. De dorpjes liggen op een steenworp afstand van de kust en voor een uitje kan je de grotere steden opzoeken.

Hotels