Fletcher Zuiderduin Beachhotel

De Bucksweg 2, 4361 SM Westkapelle

Luxe hotel gelegen midden in de Zeeuwse duinen

Laagste prijsgarantie al vanaf

29,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Fletcher Zuiderduin Beachhotel

De Bucksweg 2

4361 SM Westkapelle

Zeeland

Over Fletcher Zuiderduin Beachhotel

Bij Fletcher Zuiderduin Beachhotel kunt u heerlijk genieten van een eigen strandclub en een seizoensgebonden buitenzwembad. Vlakbij de duinen en net achter het strand staat het moderne kusthotel, met een afstand van 20 minuten naar Middelburg en Vlissingen. Het hotel in Westkapelle staat, naast de fantastische ligging, garant voor gastvrijheid. Het hotel is ideaal gelegen voor een weekendje weg in Zeeland.

Het hotel beschikt over een uitstekend à la carte restaurant. Met zijn moderne uitstraling, persoonlijke bediening en prachtige ambiance is het restaurant dé afsluiter van de dag. Met een ware passie voor het vak bereiden de chef-kok en zijn keukenbrigade de heerlijkste gerechten voor je. Het restaurant heeft van origine een Franse keuken, maar het hotel verloochend natuurlijk zijn prachtige locatie en Zeeuwse nationaliteit niet. Voor visliefhebbers is het genieten want mosselen, zalm, paling en kreeft behoren allemaal tot de hoogtepunten van de kaart. Uiteraard zal ook de vleesliefhebber niet vergeten worden.

Hotelkamers

Het hotel beschikt over 70 moderne hotelkamers onderverdeeld in diverse type tweepersoonskamers, éénpersoonskamers, familiekamer en royal beachsuites met jetstreambad. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, telefoon, föhn, kluist en badkamer met douche.

Omgeving

Het strand is op enkele meters afstand, dit strand is tevens bekroond met een blauwe vlag. Dat wil zeggen dat hier schoon water, schoon strand en goede (strand)voorzieningen zijn. Het is een echt familiestrand, in de zomer is het hier dan ook genieten geblazen. Wil je op ontdekkingstocht door de omgeving dan kun je gebruik maken van een heel wandelnetwerk. Deze wandelpaden leiden je langs de mooiste verborgen plekjes en schitterende natuur van Zeeland. Dit wandelnetwerk kun je vergelijken met het fietsknooppuntensysteem. Op deze manier kunt je eenvoudig jouw eigen route plannen en genieten van het Zeeuwse landschap. Het typische Zeeuwse uitzicht zijn de vlakke akkers waar uiteindelijk een dijk de grens aangeeft. Hoge populieren zorgen voor horizontale perspectieven in het landschap. Wanneer je bloeiend blauw vlaszaad ziet in een wei met een Zeeuwstrekpaard dat zich schuurt tegen een knotwilg, dan is het echte Zeeuwse plaatje compleet.

Tips

  • Ontdek Walcheren via één van de vele mooie fiets-, wandel,- ruiter- en skeelertochten
  • Breng een bezoek aan het dijk- en oorlogsmuseum Het Polderhuis
  • Bewonder stormvloedkering Neeltje Jans
  • Bezoek het Arsenaal in Vlissingen