Fletcher Landgoed Hotel Renesse

Stoofwekken 5, 4325 BC Renesse

Gelegen in beschermd natuurgebied van 43 hectare

Laagste prijsgarantie al vanaf

46,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Fletcher Landgoed Hotel Renesse

Stoofwekken 5

4325 BC Renesse

Renesse

Over Fletcher Landgoed Hotel Renesse

Het moderne 4-sterren Fletcher Langoed Hotel Renesse is gelegen op het prachtige Landgoed Moermond aan de Zeeuwse kust. Direct naast het hotel, op hetzelfde landgoed, bevindt zich slot Moermond. Maak een prachtige wandeling door het beschermde natuurgebied van 43 hectare. Daarnaast ligt het strand en de bruisende badplaats Renesse op loopafstand van het hotel. Echter, Landgoed Moermond kenmerkt zich meer met rust, ruimte en natuur. In het hotel kan je in het restaurant genieten van een uitgebreide lunch of een culinair diner. Voor een weekendje weg naar Zeeland ben je bij dit hotel bij het juiste adres!

Hotelkamers

Landgoed Hotel Renesse beschikt over 44 hotelkamers onderverdeeld in verschillende typen tweepersoonskamers (comfort en deluxe) en suites. Alle moderne kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, bureau, flatscreen televisie en gratis WiFi. Voor een extra luxe overnachting zijn de suites beschikbaar. Zij beschikken onder andere over een privéterras en tweepersoons whirlpool.

Eten & drinken

Het restaurant van Fletcher Landgoed Hotel Renesse is gevestigd in de voornamelige Orangerie. Deze werd omstreeks 1840 gebouwd, maar is in 1990 geheel gerenoveerd. In het restaurant kan je dagelijks genieten van een uitgebreid ontbijt, smakelijke lunch en culinair diner. De menukaart is Frans georiënteerd en de gerechten worden bereid met regionale ingrediënten. Op de zonnige dagen kan je genieten van een hapje en een drankje op het terras met prachtig uitzicht op de groenrijke natuur.

Omgeving

Fletcher Langoedhotel Renesse is ideaal gelegen, op loopafstand van zowel het levendige centrum van Renesse als van het strand. Daarnaast is Renesse een goed uitgangspunt voor verschillende dagtochten naar andere Zeeuwse dorpen en Steden, zoals Zierikzee en Middelburg. Als u van heerlijk fietsen of wandelen houdt, dan kunt u bij Fletcher Landgoedhotel Renesse ook terecht. U kunt namelijk heerlijke tochten maken door de duinen of door de verschillende dorpjes.