Fletcher Strandhotel Renesse

Vroonweg 35, 4325 DA Renesse

Een mooie stad aan het strand

Laagste prijsgarantie al vanaf

33,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Fletcher Strandhotel Renesse

Vroonweg 35

4325 DA Renesse

Zeeland

Over Fletcher Strandhotel Renesse

Het Fletcher Strandhotel Renesse is perfect als je in een gezellige stad aan het strand wilt verblijven. Het hotel bevindt zich op het eiland Schouwen-Duiveland, waardoor je het ultieme eilandvakantiegevoel krijgt. Zo kun je echt ultiem genieten. Vanuit het hotel loop je zo het centrum van Renesse in. Hier zijn talloze uitjes, waardoor je je niet zomaar verveelt. Bezoek de gezellige winkels en terrassen die het centrum biedt.

Ga je liever richting het strand? Dan ben je daar binnen vijf minuten. Als het weer meezit, kun je hier fijn zwemmen. Anders is er altijd de mogelijkheid om over het strand of door de duinen te wandelen. Voor degenen die liever met de fiets gaan, is er in het hotel een (elektrische) fietsverhuur. Kom je na een lange dag terug in het hotel, dan kun je ontspannen bij de bar, de lounge, op het buitenterras of aanschuiven in het à la carte restaurant.

Hotelkamers

Het hotel beschikt over comfortabele kamers met een sfeervolle inrichting. Er bevinden zich 48 hotelkamers in het hotel. De kamers zijn tenminste voorzien van een douche en toilet, televisie, gratis WiFi en een zitje.

Omgeving

In de buurt van Renesse is er voor iedereen wat te doen. Renesse beschikt over een gezellig centrum waar je in verschillende winkels kunt kijken. Er zijn hier veel uitjes die je kunt doen. Vervolgens kun je even bijkomen op een van de terrassen die het centrum biedt. Houd je van iets meer beweging, kun richting de kust prachtig wandelen of fietsen. Tussen de duinen zijn mooie routes, of slenter eindeloos over het strand. Voor een dagje shoppen ga je naar Zierikzee. Ben je klaar met winkelen of doe je liever wat anders, dan zijn er in Zierikzee nog vele mooie monumenten die het waard zijn om te bekijken.

Tips

  • Wandelen of fietsen door de omgeving van Schouwen-Duiveland
  • Bezoek slot Haamstede of Moermond
  • Cultuursnuiven in het Watersnoodmuseum
  • Een dagje winkelen in Zierikzee