Minivakantie naar een Roompot park aan het strand!

Roompot Water Village

  • Overnachten vanaf 3 dagen
  • Wandel zo het strand op
  • Bij de Oosterschelde en het Veerse Meer
  • Zwemparadijs en Beach Club
  • Luxe en eco-vriendelijk park
  • Kies voor een Lodge of Bungalow

Van onze partner Zoweg

130,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Veelzijdig vakantiepark

Het Roompot Water Village vakantiepark heeft moderne woningen en is eco-vriendelijk. Het park ligt aan de kust van Zeeland in de badplaats Kamperland. Je zit in de buurt van de Oosterschelde, het Veerse Meer en de Noordzee. Dat zorgt ervoor dat deze plek ideaal is om er even tussenuit te gaan. Op loopafstand ligt het strand van de Oosterschelde. Als je een stukje verder rijdt met de auto kom je uit bij het leuke Banjaardstrand.

Roompot Water Village

Je kunt ervoor kiezen om te verblijven in Lodge 4 of Bungalow 4B. De meeste huisjes liggen direct aan het water, leuk! De vakantiehuisjes zijn stuk voor stuk modern. Zo heb je er bijvoorbeeld vloerverwarming, een vaatwasser, Smart TV, en een fijn terras met zithoek. Het park bevindt zich naast het Roompot Beach Resort. Van alle faciliteiten die zich hier bevinden mag jij als gast gratis gebruik maken! Je kunt hier gewoon naar toe lopen. Er is hier namelijk een prachtig zwembad, een à-la-carte restaurant, een eetcafé, een gezellige Beach Club, een snackbar, verschillende sportvelden, leuke animatie en nog veel meer!

Veelzijdige omgeving

Met de vele wateren in de omgeving zit je perfect als je houdt van watersporten. Je kunt er bijvoorbeeld windsurfen of suppen. Blijf je liever op het vaste land? Dan kun je in de omgeving natuurlijk ook goed wandelen of fietsen. Maak ook zeker een uitstapje naar het sfeervolle dorpje Domburg of Zoutelande. Wanneer het weer mee zit, zit je op het Banjaardstrand perfect. Maar ook als het zonnetje niet aanwezig is, kun je hier heerlijk wandelen of uitwaaien. Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder of het Zeeuws Museum in Middelburg zijn ook aanraders om eens naar toe te gaan. Zo leer je nog eens wat nieuws over de Zeeuwse omgeving.


Jouw bekeken deals