Deals in deze regio

Italië. Voor de meeste mensen een hele gangbare vakantie. Het is namelijk zowel met de auto als met het vliegtuig makkelijk te bereiken. Handig als je je kinderen mee neemt! Geniet van de heerlijke pizza's, pasta's en risotto's. Deze vakantie ontdek jij de Italiaanse keuken helemaal!

La dolce vita!

In Italië zijn er oneindig veel mogelijkheden om je vakantie te vieren. Ga voor een stedentrip, een strandvakantie op het vaste land of op een eiland of een zonvakantie in het noorden. En niet alleen voor je luiervakantie kan je terecht in Italië. Je kunt hier namelijk ook perfect wandelen of zelfs skiën. Dit diverse land is geschikt voor elke vakantie! Rijd naar het vaste land, omring door de zee of vlieg naar Sicilië of Sardinië. Ook voor je accommodatie zijn er mogelijkheden genoeg. Ga je naar een kindvriendelijke camping, een comfortabel appartement, een luxe hotel of een All Inclusive resort? Een ding is zeker: de dolce vita van Italië zal je zeker ervaren!

Zonvakantie in Italië

Italië heeft een rijke geschiedenis, wat je overal in het land nog terug ziet. De mooiste monumenten vind je in de verschillende steden. Maar dat niet alleen: Italië heeft wel 7,600 kilometer aan kust! Op de prachtige zandstranden kan je heerlijk zonnen en een duik nemen in de frisse zee. Naast zandstranden vind je hier ook kleine kiezelstranden in rotsachtige baaien. Een ontzettend mooi strand vind je bijvoorbeeld bij Ligurië. Maar ook in Toscane is er volop strand te vinden. Liever een strandvakantie op een eiland? Ga naar Sicilië  of Sardinië!

Skiën in Italië

In de winter geniet je van sneeuw én zon! Ga met een vaart naar beneden van de eindeloze pistes. In Italië ben je verzekerd van sneeuwzekerheid. Geniet van de Italiaanse gastvrijheid en de meest heerlijke gerechten. Ook als je komt voor de adembenemende uitzichten zit je hier op de goede plek. Er zijn hier een aantal bergen die aardig hoog zijn.