Verblijf op een uniek en splinternieuw vakantiepark in Midden-Limburg

Parc Maasresidence Thorn

  • 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies
  • Uniek en splinternieuw vakantiepark
  • Gratis gebruik van wifi en parkeren bij de accommodatie
  • Tip: bezoek de stad Roermond!

Van onze partner Traveldeal

336,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

4, 5 of 8 dagen verblijven op een uniek en splinternieuw vakantiepark in Limburg

Het unieke en splinternieuwe vakantiepark heeft een bijzondere ligging. Zo vind je er grote steden in de buurt maar kan je ook heerlijk genieten van de rust in de natuurgebieden in zowel Nederland, België als Duitsland. Parc Maasresidence Thorn ligt in het hart van het Midden-Limburgse recreatiegebied, omgeven door de veelzijdige Maasplassen en schitterende natuur met prachtige vaar-, fiets- en wandelroutes. Leer Limburg kennen, bewonder de glooiende heuvels, mergelgrotten en geniet van de heerlijke vlaaien!

Wat te doen in de omgeving?

Ontdek Roermond

Roermond, ook wel bekend als de stad aan het water, is rijk aan cultureel erfgoed, je vindt hier dan ook veel historische gebouwen en monumenten. Ook voor de shopliefhebbers ben je in Roermond op de juiste plek. De historische binnenstad zit vol met winkels en restaurantjes en is daardoor zeker een bezoekje waard. Mocht je de stad vanaf het water willen bewonderen zijn daar ook mogelijkheden voor. Zo vertrekken vanaf de Roerkade diverse rondvaarten over de Maas en de Maasplassen.

Bezoek Nationaal Park de Groote Peel

Mocht je een bijzonder gebied willen zien is een bezoekje aan Nationaal Park de Groote Peel zeker van belang! Het park staat vooral bekend om de zichtbare geschiedenis en de vele vogelsoorten! Mocht je een natuurliefhebber zijn kan je dit Nationaal Park niet overslaan.

Maasplassen

Bij de Maasplassen valt er van alles te doen. van varen en waterskiën tot vissen en wandelen. Voor ieder wat wils! Ervaar hoe enorm groot het gebied nu daadwerkelijk is en bewonder de verschillende highlights.