Citytrip Londen incl. vlucht en entree Warner Bros Harry Potter Studio’s!

Royal National Hotel Londen

  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Londen vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks Full English Breakfast
  • Inclusief toegang tot Warner Bros Studio Tour t.w.v € 92,50!

Van onze partner Traveldeal

319,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Warner Bros Studio Tour Londen

Ben jij een Harry Potter fan en kan jij maar geen genoeg krijgen van de films? Dan ben jij vast benieuwd wat er achter de schermen op de Harry Potter sets gebeurde. Dan is dit jouw kans om achter alle geheimen te komen met deze Harry Potter & Warner Bros Studio Tour! Betreed de magie van de Harry Potter-films. Bekijk de prachtige kostuums en unieke sets! De tour is inbegrepen bij deze deal en t.w.v. € 92,50 p.p.!

Programma

10.00: meet and greet met een vertegenwoordiger op de binnenplaats van het Royal National Hotel. Zoek naar een Axis & Globe Travvel & Warner Bros-logo op de bus.
10.15: vertrek per bus naar Warner Bros Studios
11.30: de vertegenwoordiger overhandigt de tickets aan de klanten voor toegang om 11:30 uur.
15:30: terug naar de bus. Houd er rekening mee dat de bus te vinden is op dezelfde baai waar klanten werden afgezet. Geen vertegenwoordiger op de overdracht terug.
15:45: terug naar het Royal National Hotel.

*Tijden zijn te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen.

Royal National Hotel Londen

Royal National Hotel is een grootschalig hotel en gelegen in centraal Londen. Het hotel heeft een centrale ligging in Bloomsbury. Vanuit hier is het slechts enkele minuten wandelen naar het British Museum, Oxford Street of een van de bekende theaters. Alle kamers van het hotel zijn van de standaard voorzieningen voorzien. In de ochtend geniet van je een heerlijk Full English Breakfast. Bovendien beschikt het hotel zich over meerdere restaurants en bars.

Vervoer

Een retourvlucht naar Londen vanaf een luchthaven naar keuze is inbegrepen. Daarbij is de retourtransfer van het hotel naar Warner Bros Studio inbegrepen.

Voor meer informatie over deze deal bezoek de website van onze partner!