Op naar Disneyland Parijs + overnachting

Disneyland Parijs

  • 3 t/m 6 dagen naar Parijs
  • Inclusief entreeticket Disneyland Parijs
  • Kies uit 7 hotels
  • Het leukste pretpark van Europa
  • Ideale minivakantie met je gezin

Van onze partner Oad

85,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Disneyland® Parijs

In Disneyland Parijs beland je in een magische wereld. In elk seizoen en met elke leeftijd beleef je hier plezier. Ervaar een heerlijke vakantie in het leukste pretpark van Europa. Je kunt met je eigen auto of met de Oad (Kids)bus naar Disneyland Paris.

In Disneyland Parijs wachten meer dan zestig attracties, shows en parades. In Adventureland ga je als Indiana Jones langs ruïnes in een mijnwagentje of als woeste piraat de zee op. Frontierland brengt je naar het Wilde Westen, vol coyotes en ratelslangen! In Fantasyland vlieg je met Peter Pan in een galjoen boven nachtelijk Londen en ga je met Alice naar Wonderland! Of Discoveryland: de Space Shuttle schiet je de ruimte in! Beleef met de Starspeeder een intergalactisch avontuur. En dit is nog maar een kleine greep van wat er in Disneyland Paris, voorheen Eurodisney, allemaal te beleven valt!

Voordelig naar Disneyland Parijs? Een verblijf in één van de Disneyland Parijs hotels in de omgeving van Disneyland Parijs is een feest op zich. In deze hotels, alle met verschillende thema’s, duurt de magie 24 uur per dag. Of je nu kiest voor een weekendje Disneyland Parijs of een midweek, een autoreis of een busreis Disneyland® Paris: hier vind je de beste Disneyland Paris aanbiedingen.

Shows

Tijdens het Halloween seizoen zal vanaf 23 oktober “The Lion King: Rhytms of the Pride Lands”show plaatsvinden en Mickey’s Happy Halloween Suprise. Vanaf 13 december is er een nieuwe kerstparade: Mickey’s Dazzling Christmas én vanaf 21 december is de spectaculaire avondshow Disney Illuminations weer te zien.