Hippe bed & breakfast met eigen bioscoop en jacuzzi!

Natuurhuisje in Wijchen

  • Thuisbioscoop
  • Eigen jacuzzi
  • Sauna
  • Koelkast vol met koud drinken

Van onze partner Natuurhuisje.nl

355,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Natuurhuisje in Wijchen

Dit sfeervolle natuurhuisje in Wijchen is een B&B met veel luxe voorzieningen, zoals een eigen thuisbioscoop, jacuzzi en sauna. In het huisje zal je een volle koelkast aantreffen met koude (alcoholische) dranken, dit is tevens bij de prijs inbegrepen. Het huisje is perfect voor wie op zoek is naar rust en natuur. Het is omgeven door prachtige bossen en uitgestrekte weilanden, deze zijn wandelend en fietsend te verkennen (het is mogelijk om de fietsen van de verhuurder te gebruiken).

Omgeving

Nijmegen

De historische stad Nijmegen ligt op slechts een korte afstand van Wijchen en biedt vele leuke activiteiten. Ontdek de charme van Nijmegen! Deze historische stad heeft veel te bieden, van sfeervolle straatjes en gezellige cafés tot mooie parken en historische monumenten. Bezoek de oude stad, maak een wandeling langs de rivier de Waal, en geniet van de lokale lokale.

Kasteel Hernen

Dit middeleeuwse kasteel ligt op slechts enkele kilometers van Wijchen en biedt een interessante blik in de Nederlandse geschiedenis. Bezoek het kasteel en maak een rondleiding door de oude kamers en zalen.

Wandelen en fietsen

De omgeving van Wijchen biedt vele mooie wandel- en fietsroutes die je kunt verkennen. Geniet van de prachtige natuur en ontdek de mooie landschappen van Gelderland.