Overnachten in het Martini Hotel in hartje Groningen! | incl. ontbijt

Martini Hotel

  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen in hartje centrum
  • Gratis gebruik van wifi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan de vestingstad Bourtange

Van onze partner Hotelspecials

85,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Hartje Groningen

Groningen is de jongste stad van Nederland. Toch kent het een behoorlijke geschiedenis. De vele historische pakhuizen, gebouwen en hofjes brengen deze lange geschiedenis mooi aan het licht. Maar Groningen is ook een hele moderne stad met veel nieuwe architectuur. Voor studenten is deze levendige stad de place to be, het is namelijk ook een super gezellige studentenstad. Op de Grote Markt kun je de Martinitoren bewonderen, je bent hier al binnen 5 minuten en als je durft, kun jij de klim wagen. Stap het hotel uit en loop zo de winkelstraat in. Ook kun je makkelijk en snel naar het Groninger Museum. Kortom, van alles te beleven in deze stad.  De winkelstraat biedt een veelzijdig aanbod aan winkels om een heerlijk dagje te shoppen. Geniet tussendoor van de gezelligste terrasjes en de sfeervolle cafés.

In de omgeving

Wil jij in Groningen nog meer ontdekken? Neem dan vooral een kijkje op onderstaande plekken:

Het blotevoetenpad.

Tijd voor een bijzondere wandeling. Schoenen uit, sokken uit, lopen maar. In Opende vind je dit het Blotevoetenpad. Wandel door modder, gras en water en kom tot rust op de meest bijzondere plekken.

Bourtange

Aan de rand van de Duitse grens in het mooie Westerwolde vind je de Vesting Bourtange. Dit is de place to be voor een uniek uitje in buiten de stad. In Vesting Bourtange vind je een historisch verdedigingswerk, deze unieke omgeving vind je nergens anders. Heden en verleden komen samen in deze kleine, gezellige vestingstad.

Nationaal Park Lauwersmeer

Het Lauwersmeer, de prachtige natuur is de rede dat dit gebied is uitgeroepen als Nationaal Park. Geniet van de heerlijke rust die de omgeving je biedt en laat je meeslepen door het enorme vogelrijkdom en de prachtig gekleurde planten. Het gebied staat bekend om het open en uitgestrekte landschap en om te voorkomen dat dit gebied dichtgroeit met struiken en bomen heeft Staatsbosbeheer maatregelen genomen. Konikpaarden en Schotse hooglanders zorgen ervoor dat dit prachtige gebied in takt blijft.

Het hotel

Het hotel is gevestigd in een monumentaal gebouw. Op loopafstand van het hotel vind de Grote Markt en verschillende winkels en eetgelegenheden. De hotelkamers hebben een sfeervolle inrichting en zijn voorzien van een eigen badkamer en wifi. Tijdens het ontbijt kun je genieten van een schitterend uitzicht op Groningen. De bar biedt de gelegenheid om een heerlijk drankje te drinken. Parkeren kan tegen toeslag op de parkeergelegenheid op het terrein. Op 10 minuten van het hotel vind je het treinstation.