Kom met het hele gezin tot rust in een bosrijk natuurhuisje!

Natuurhuisje in Steenbergen

  • In de bossen van natuurgebied Zuursche Duinen
  • Gelegen op 500m2 eigen grond
  • Heerlijke plek om tot rust te komen
  • Wordt waker met het geluid van fluitende vogels

Van onze partner Natuurhuisje.nl

139,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Natuurhuisje in Steenbergen

Verscholen in de bosrijke Zuursche Duinen van Steenbergen, Drenthe, ligt dit sfeervolle natuurhuisje. Omringd door een rijke bostuin, biedt dit verblijf zowel zon- als schaduwplekken. De gezellige woonkamer met houtkachel leidt naar een modern uitgeruste keuken en een overdekt terras, perfect voor ontspannen dagen buiten. Geniet van de comfortabele slaapvertrekken en een frisse, moderne badkamer.

Ontdek de wonderen van Drenthe direct vanuit je deur. Struin door bossen, verken heidevelden, of bewonder het nabijgelegen hunebed D1. Voor gezelligheid en voorzieningen zijn de steden Roden en Norg op korte afstand. Het Ronostrand, een zwemparadijs, ligt slechts 5 minuten verderop. Maar, als je gewoon in alle rust wilt genieten zonder uitstapjes, dan biedt dit huisje alles wat je hartje begeert.

Een rustig toevluchtsoord in de natuur

Natuurhuisje in Steenbergen is de perfecte uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten in de natuurlijke schoonheid van Drenthe. Of het nu gaat om de rust van het platteland of een bezoek aan nabijgelegen steden, dit huisje is de perfecte combinatie van comfort en avontuur.