Heerlijk Adults only hotel op Rhodos @ Griekenland

Hotel Essential Summer - adults only

  • 4 dagen in Rhodos, Griekenland
  • Kleinschalig hotel met grote tuin met zwembad!
  • Verblijf o.b.v. logies en ontbijt + transfer
  • Beoordeeld met een 8,5!
  • Adults Only

Van onze partner Sunweb

418,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Het gemoedelijke Essential Summer is een geliefd vakantieadres pal naast Studio’s Annika en biedt een fijne setting. De eigenaren Stamos en Barbara doen er werkelijk alles aan om in deze Secrets het iedereen naar de zin te maken. Zij kunnen veel vertellen over hun geliefde eiland en laten je veel nieuwe dingen ontdekken. Je bent zo op het strand of in het centrum. Bij het hotel is het lekker rustig. Het zwembad is heerlijk verkoelend en na een dag het eiland verkennen is dat hele fijne bijkomstigheid. Met een drankje nog eens de dag doorspreken, terwijl de geuren van de heerlijke gerechten de zintuigen alweer prikkelen. Dan is de keuze al snel gemaakt, je hoeft er niet iedere avond op uit om van de heerlijkste lokale gerechten te genieten.

De oudere vrouw in de keuken maakt typische homemade Griekse gerechtjes en zijn werkelijk heerlijk.Wanneer je een auto huurt, of avontuurlijk met het openbaar vervoer op pad gaat, kun je de mooiste dingen tegen komen. Al slenterend door de oude straatjes van Rhodos-stad, lijkt het alsof je een aantal eeuwen terug in de tijd bent gegaan. Dat maakt het echt de moeite waard.

Ligging

– afstand tot strand circa 800 meter (zandstrand, ligstoelen (tegen betaling) , parasol (tegen betaling) )
– afstand tot centrum: circa 500 meter

De prijs is per persoon op basis van een 2-persoonsgebruik van de accommodatie. De accommodatie is geschikt voor 2 personen.