Ontdek het platteland van Waddeneiland Texel | Incl. ontbijt

Boutique Hotel Texel

  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Gelegen midden op het platteland van Texel
  • Hotel beschikt over een eigen Spa
  • Nabij natuurreservaat de Slufter en waterdorp De Cocksdorp

Van onze partner Traveldeal

50,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Ontdek het waddeneiland Texel!

Op het gezellige eiland Texel staat Boutique Hotel Texel. Een leuk hotel waar jij je direct thuis voelt. Het hotel bevindt zich tussen de weilanden van Texel. Niet ver van het hotel ligt het natuurreservaat de Slufter en op 4 km van badplaats De Koog en het waterdorp De Cocksdorp. Vanuit dit hotel leer je Texel helemaal kennen. Door de Texelse inrichtingen bijvoorbeeld. Als het weer tegenvalt is het in de wellness extra fijn. Hier is het warm en kun je optimaal ontspannen.

Wat ga je doen op Texel?

Het hotel is een perfect uitgangspunt voor het maken van wandel- en fietstochten, naar bijvoorbeeld Nationaal Park de Duinen van Texel of de Sluftervallei. Wil je een keer wat anders doen dan normaal? Dicht bij het hotel bevindt zich het vliegveld van Texel. Je kunt dus een rondvlucht maken over het eiland. De echte daredevils kunnen zelf leren vliegen of parachutespringen! Liever wat iets doen wat een stukje rustiger is? Breng dan een bezoekje aan het zeehonden- en vogelopvangcentrum. Verder mag een bezoek aan het Maritiem- en Juttersmuseum eigenlijk ook niet ontbreken. Op Texel is alles mogelijk. Geniet van een heerlijk vakantiegevoel!

Let op: de overtocht naar Texel is exclusief en dien je zelf te reserveren.

Boutique Hotel Texel

Uitgerust wakker worden met uitzicht over de landerijen, duinen en richting het wad? Heerlijk ontspannen in Spa Woolness of in een superior suite met privé terras en sunshower? Het familiaire Boutique Hotel Texel biedt het beste van drie werelden: luxe sfeervolle kamers & suites, verse streekgerechten van eigen land en een unieke Spa Woolness. Dat alles midden op het eiland Texel, op een steenworp afstand van natuurreservaten De Slufter & De Muy en op 4 km van badplaats De Koog en het waterdorp De Cocksdorp.