Historische pastorie getransformeerd tot elegant Boutique Hotel

Boutique hotel in oude pastorie

  • Nederland's enige plasticvrije kamer
  • Historisch charmante pastorie-accommodatie
  • Nabije unieke lokale ervaringen
  • Duurzaam, lokaal à la carte ontbijt

Van onze partner Vipio

114,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Uniek Verblijf in Historische Setting

Betreed een stukje geschiedenis met een verblijf in deze charmante oude pastorie uit 1862 in Noord-Brabant, nu zorgvuldig getransformeerd tot een boutique hotel. Wat dit hotel extra speciaal maakt, is de primeur van de enige volledig plasticvrije kamer in Nederland! Een initiatief waarmee het hotel de bewustwording rondom plasticvrij leven wil vergroten.

Innovatieve Plasticvrije Kamer

Dankzij verschillende samenwerkingen is deze unieke kamer tot stand gekomen, waarbij uitsluitend alternatieven voor plastic zijn gebruikt zonder in te leveren op comfort. Voorzieningen zoals een regendouche, apart toilet, een selectie boeken en spelletjes, en een comfortabel bed van COCO-MAT zorgen voor een ontspannen verblijf.

Duurzaam Genieten bij het Ontbijt

Begin de dag met een vers bereid à la carte ontbijt, waarbij de nadruk ligt op het gebruik van lokale producten. Het duurzame karakter van het ontbijt draagt bij aan minder voedselverspilling, wat zeker een extra goed gevoel geeft bij het starten van een nieuwe dag!

Ontdek de Natuur en Lokale Charme

De omgeving biedt diverse natuurparken voor heerlijke wandel- of fietstochten. Een korte wandeling brengt je naar Alpacafarm Riethoven, waar de jonge eigenaren je graag kennis laten maken met hun 14 vriendelijke alpaca’s. Verken de stal, de weide of ga zelf op pad met de alpaca’s. Een bezoek aan Wijngaard Doornacker is ook de moeite waard; proef een van de beste Nederlandse wijnen, voor het eerst gebotteld in 2020, in deze kleinschalige wijngaard gelegen in het hart van Riethoven.