Bruinbakken op het grote en luxe zonneterras in je resort op Kreta | 8 dagen lang

Appartementen Enorme Eanthia Beach

  • 8 dagen op Kreta, Griekenland
  • 4-sterren accommodatie
  • Beoordeeld met een 8.9
  • Stijlvolle appartementen

Van onze partner Sunweb

519,00

398,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Het Sunweb Villages Enorme Eanthia Beach beschikt over mooie en sfeervolle appartementen met een mooie ligging direct aan het heerlijke zandstrand. Dat maakt het ideaal voor een welverdiende vakantie op het leuke eiland Kreta. Er is ook een groot zwembad voor heel wat uurtjes waterpret. En daaromheen is een enorm terras om goed te genieten van de zon.

Bij de gezellige bar schenkt de barman graag een verkoelend drankje in terwijl hij gelijk wat tips geeft over de omgeving. Vervolgens droom je vanaf je ligstoel weg met een prachtig uitzicht over de blauwe zee. Je komt écht helemaal tot rust. De kids kunnen zich lekker vermaken in het aparte kinderbad of in de uitgebreide ingerichte speelruimte.

In het restaurant, pal tegenover het strand, wordt gezorgd voor lekker eten dat bereid wordt door de eigenaresse zelf. Op de uitgebreide kaart staan lokale en traditionele Griekse gerechten en het is maar moeilijk kiezen. ’s Avonds is het gezellig om nog te blijven zitten en de zon te zien zakken in de zee. Samen kun je plannen maken voor de volgende dag. Misschien een bezoekje aan Chania?

Ligging

– Aan het strand (zandstrand, handdoekenservice, ligstoelen (gratis) , parasol (gratis) )
– Aan de rand van het centrum

De prijs is per persoon op basis van een 2-persoonsgebruik van de accommodatie. De accommodatie is geschikt voor 1 tot 2 personen.