De beste aanbiedingen voor single reizigers!

Aanbiedingen voor 1 persoon

  • Leuke kortingen voor single reizigers
  • Overnachten in Nederland, België, Duitsland of Luxemburg
  • Annuleren vaak gratis
  • Betaal vrijwel altijd bij aankomst

Van onze partner Zoweg

41,50

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Aanbiedingen voor 1 persoon

Reis jij het liefst alleen? Dan is deze deal perfect voor jou. Deze deal is namelijk gemaakt voor iedereen die alleen wil komen overnachten. Bij al deze hotels is er een super aanbieding, speciaal voor jou. Zo betaal je niet de volle prijs als je slechts alleen wilt komen. De hotels die meedoen met de actie beschikken over eenpersoonskamers of geven een korting als je met één persoon komt. Zo kan ook jij gewoon in een leuk hotel overnachten en er even lekker een aantal dagen tussen uit gaan. Je kunt kiezen uit bijna 60 hotels!

Waar ga jij binnenkort naar toe?

Met deze deal overnacht jij in Nederland, België, Duitsland of Luxemburg. Trek je terug in de natuur om echt even alleen te zijn, of zoek juist de gezelligheid van de stad op. Wil je wat meer van Nederland zien en niet te ver hoeven reizen? Binnen Nederland is er genoeg keuze om te overnachten in een sfeervol hotel. Kies jij voor een sfeervol hotel met een goed restaurant, of ben je op zoek naar een hotel met wellness? Zo kun je echt helemaal tot rust komen. Je kunt natuurlijk ook richting te kust gaan om heerlijk uit te waaien en de gezellige boulevard te bezoeken. Houd je van fietsen of wandelen? Vraag bij de receptie naar de leukste routes die je kunt volgen.

Voor het echte vakantiegevoel kun je ervoor kiezen om naar onze buurlanden te vertrekken. Duitsland, België en Luxemburg hebben prachtige steden die wel een bezoekje waard zijn. Beleef uren shopplezier in de binnensteden of breng een bezoekje aan een leuk museum. Of wat dacht je van de natuurgebieden? Die zijn ook in het buiteland adembenemend. Hier vermaak jij je de hele dag tijdens een wandeling of fietstocht. Er is in ieder geval genoeg te beleven!