4 dagen weg en slechts 3 dagen betalen!

4=3 dagen

  • 4 dagen weg is 3 dagen betalen
  • Hotels in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg
  • Groot aanbod aan hotels

Van onze partner Zoweg

69,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

4=3 dagen

Zin om er even wat langer tussenuit te gaan, maar wil je niet te veel betalen? Met de 4=3 dagen ga je er 4 dagen op uit en betaal je er slechts 3! Is dát even voordelig. Zo geniet je nog meer van jouw minivakantie. Er zijn verschillende hotels waar je heerlijk een paar dagen kunt overnachten. Ga even weg van alles om 100% te genieten. Je kunt terecht in heel Nederland, maar ook in Duitsland, België en Luxemburg. Keuze genoeg dus!

Er op uit in Nederland

Je kunt overal in Nederland wel terecht voor jouw minivakantie. Vind je het heerlijk om even een paar dagen offline te zijn, midden in de natuur? Geen probleem. Er zijn verschillende hotels die zich bevinden in natuurrijke omgevingen. Verblijf je dicht bij een Nationaal Park? Dan heb je gegarandeerd de mooiste fiets- en wandelroutes. Wandel door de heide van de Veluwe of fiets door de Loonse en Drunense Duinen. Ga je liever met een bootje? Dan is de Biesbosch zeker aan te raden.

Ook aan de kust is het heerlijk vertoeven. Nederland heeft namelijk kilometers aan kustlijn. Zo zit er overal wel een leuk plekje waar je kunt verblijven. Maak een heerlijke wandeling over het strand of ga een stukje fietsen door de duinen. Het magische uitzicht op zee gaat nooit vervelen. Wanneer het wat warmer is kun je aan het strand heerlijk zonnen of een duik nemen in de blauwe Noordzee. Slenteren over de boulevard of plaatsnemen bij een beach club is nooit een slecht idee.

Heb jij alle steden in Nederland al gezien? Of zijn er steden waar je graag nog een keertje heen wilt? In de stad is er altijd wel wat te doen. Ga je graag winkelen? Dat kan in elke stad wel! Bezoek de grote overdekte winkelcentra of loop door de winkelstraten in de binnenstad. In de grote steden geniet je van urenlang shopplezier. Ontdek je liever de natuur? Ook daarvoor is er genoeg aanbod. Elke stad heeft unieke musea die wel een bezoekje waard zijn.

Er op uit in Europa

Naast Nederland kun je er ook voor kiezen om naar België, Duitsland of Luxemburg te gaan. Hier vind je diverse historische steden die super leuk zijn om te bezoeken. De prachtige gebouwen zien er weer totaal anders uit dan in ons Nederland. Ga je liever naar de stad voor wat cultuur en de leuke centra of zoek je liever de natuur op? Er zijn ook verschillende leuke natuurgebieden waar jij in de buurt kunt overnachten. Waar ga jij binnenkort op minivakantie?