Algemene Voorwaarden Winacties HotelMoment

HotelMoment organiseert een aantal keer per jaar een winactie waar iedereen gratis aan kan deelnemen. HotelMoment zet deze campagnes uit via sociale media of aan haar nieuwsbriefleden. De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing bij deze winacties.

 • Winacties vanuit de naam HotelMoment.nl of HotelMoment worden uitgeschreven door HotelMoment, gevestigd in Nieuwegein. De Algemene Voorwaarden Winacties op deze pagina zijn van toepassing op alle winacties van HotelMoment via de nieuwsbrief en social media, zoals Facebook en Instagram. Als je hier vragen over hebt, kun je via de contactpagina contact opnemen met HotelMoment.
 • Deelname aan de winacties is altijd geheel gratis en vrijwillig. Je neemt deel zodra je aan de voorwaarden voldoet in het bericht op social media of in de nieuwsbrief.
 • De minimale leeftijd om kans te maken om te winnen is ten minste 18 jaar oud en je bent woonachtig in Nederland of België.
 • Het kan zijn dat HotelMoment om enkele gegevens van jou vraagt. Deze heeft HotelMoment nodig om contact met jou te kunnen opnemen. Bij het invullen van je e-mailadres ga je akkoord dat je de mailing van HotelMoment.nl en Fletcher Hotels ontvangt. Hier kan je je op elk moment weer van uitschrijven. Als er geen correcte gegeven worden ingevuld, word je uitgesloten van deelname.
 • In geen geval delen wij de opgegeven gegevens aan een derde partij. De persoonsgegeven die worden verkregen door de winactie worden zeer nauwkeurig en uitsluitend door HotelMoment mee omgegaan. Hierop is ons Privacybeleid van toepassing.
 • De winacties op social media zijn niet in samenwerking met Facebook of Instagram en de gegevens zullen niet aan deze partijen worden overgedragen. Deze platformen worden uitsluitend gebruikt voor het bereik.
  In de promotie van de winacties maakt HotelMoment.nl duidelijk wat je kunt winnen. Ook de looptijd en de datum van bekendmaking wordt altijd vermeld in het bericht.
 • De winnaar maken wij bekend via social media of direct per e-mail. Er wordt verzocht in een privébericht of e-mail contact op te nemen met HotelMoment om de prijs te kunnen uitreiken. Reageer je niet binnen 10 dagen, dan verloot HotelMoment opnieuw de prijs.
 • De prijs die wij verloten is in veel gevallen een hotelovernachting, -deal of -arrangement. Op basis van beschikbaarheid kun je de boeking maken in overleg met HotelMoment. Wij kunnen in verband hiermee dus niet garanderen dat er elke dag een kamer beschikbaar is voor jou. Of HotelMoment legt diverse data voor wanneer je gebruik kunt maken van het arrangement of het nachtje weg.
 • Personeel van HotelMoment is uitgesloten van deelname.
 • In geen geval kan de prijs worden omgezet in geld of andere goederen.
  HotelMoment.nl is gerechtigd te allen tijde naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving de Algemene Voorwaarden Winacties gedurende de looptijd van de winactie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgaaf van reden de winactie te wijzigen of te staken vanwege haar moverende redenen, zonder dat HotelMoment daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer.
 • Heb je een vraag of opmerking over de winactie, dan kun je contact opnemen met HotelMoment via de contactpagina of via een berichtje op social media.