Elegante en stijlvol ingerichte Bed & Breakfast in het hart van de Veluwe

Stijlvol ingerichte B&B op de veluwe

  • Inclusief ontbijt
  • Historische B&B charme
  • Moderne voorzieningen
  • Natuurlijke toplocatie

Van onze partner Vipio

120,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Charmante luxe op de Veluwe

Ontdek een kamer waar sfeer en luxe samenkomen! De authentieke muren en balken, gecombineerd met warme kleuren, zorgen voor een uitstraling die zowel elegant als uitnodigend is. Perfect voor iedereen die verlangt naar een bijzondere overnachting.

Historische elegantie in de oude pastorie

Deze betoverende kamer ligt in een idyllische Bed and Breakfast aan de rand van de Veluwe, gehuisvest in een oude Pastorie daterend uit de 19e eeuw, vol geschiedenis en charme.

Slaapcomfort en voorzieningen

Slapen wordt een droom met een comfortabele boxspring en losse vierseizoenendekbedden. De aangrenzende doucheruimte is een oase van warme tinten, uitgerust met zachte handdoeken en badjassen. Met een eigen toilet slechts een paar stappen over de gang, is privacy gegarandeerd.

Moderne gemakken in een rustieke setting

De kamer biedt moderne luxe zoals Nespresso koffie of thee met een uitzicht op de dorpskerk. Of ontspan met Netflix op de smart-tv na een lange dag verkennen.

Ontspanning en vermaak buiten de deur

Omringd door schilderachtige wandel- en fietspaden, en nabij levendige dorpjes en steden, is er altijd iets te doen. Voor winkelliefhebbers en cultuursnuivers zijn er tal van opties, plus pretparken en musea voor extra vermaak. Alles binnen handbereik, inclusief een supermarkt voor de dagelijkse benodigdheden.

Comfort en toegankelijkheid

De B&B biedt rolstoeltoegankelijkheid en een eigen parkeerplaats, wat zorgt voor een zorgeloze aankomst en verblijf. Of je nu kiest voor een thuisbezorgde maaltijd in de eetzaal of de lokale delicatessen proeft, je verblijf zal onvergetelijk zijn.