Verblijf in een mooi chalet in de Veluwse bossen

Roompot Bospark De Schaapskooi

  • Overdekt zwembad
  • In de Veluwse bossen
  • Nabij het Kröller-Müller Museum
  • Restaurant, snackbar en supermarkt

Van onze partner Traveldeal

59,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Roompot Bospark De Schaapskooi

Het park ligt vlak buiten Epe, op de rand van het Nationale Park De Hoge Veluwe. Het prachtige Park biedt een rustige omgeving maar er is ook al van mogelijkheden om er een dagje op uit te gaan in de omgeving. Maar ook in het park zelf is genoeg te doen, door de vele faciliteiten hoe je zelfs op een regenachtige dag niet te vervelen.

Roompot Bospark De Schaapskooi beschikt over onder andere 4-persoons vrijstaande chalets. De chalets zijn voorzien van een woonkamer met open keuken. Een supermarkt, wasserette, fietsverhuur, recreatieruimte en een overdekt zwembad vind je allemaal op het park. Ook beschikt het park over een à-la-carte restaurant!

In de omgeving

Verblijf een weekend, midweek of week in het prachtige park en ontdek de comfort, de rust, de natuur en nog veel meer. Trek er op uit en bezoek de Julianatoren, Burger’s Zoo of een van de andere vele attracties in de omgeving. Het Kröller Möller museum en de  beeldentuin zijn ook zeker een aanrader om te bezoeken. Kom heerlijk bij door een dagje te besteden in het prachtige Nationaal Park De Hoge Veluwe. Het park biedt veel diversiteit en een prachtige omgeving. Er zijn verschillende fiets en wandelroutes om lekker te genieten van de natuur. Ontdek alle flora en fauna van het park, vergeet vooral de fotocamera niet om deze prachtige beelden vast te leggen.