Deals in deze regio

Wat ga je doen in Drenthe?

De dunst bevolkte provincie van Nederland met de snelst groeiende stad, Assen. De Oerprovincie staat bekend om de prachtige natuur en natuurlijk om de eeuwenoude hunebedden. Ontdek de natuur bij Nationaal Park Dwingelderveld of Nationaal Park Drentsche Aa. Tijdens een fiets of wandeltocht ontdek je het allemaal. Laat je verrassen door trendy steden zoals Assen en Emmen. Ben je in Emmen? Breng dan gelijk een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo Emmen. Laat je keer op keer verrassen tijdens één van onze speciaal geselecteerde deals.

Assen

In de groene stad is het altijd gezellig. Ontdek de leukste winkelstraten en sfeervolle terrasjes. Het is geen super grote stad, maar Assen is zeker sterk aan het groeien. Ben je op zoek naar cultuur, dan zijn er verschillende musea die je kunt bezoeken. Ga je liever de natuur in, dan kan je naar het Asserbos.

Emmen

Zeg je Emmen, dan zeg je Wildlands Adventure Zoo. Hier maak je in één dag een wereldreis langs de jungle, de savanne en de woestijn. Verder kun je in Emmen terecht in winkelcentrum de Weiert als je zin hebt om te gaan winkelen. Dit is het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland.

Hotels