Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Mastspoor 3, 1271 GL Huizen

Direct gelegen aan het Gooimeer

Laagste prijsgarantie al vanaf

43,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Mastspoor 3

1271 GL Huizen

Huizen

Over Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier ligt op een prachtige locatie in het Noord-Hollandse Huizen. Het hotel ligt namelijk direct aan het Gooimeer op de kop van de Oude Haven. Het luxe vier-sterren hotel beschikt over 80 moderne hotelkamers die zich bevinden in aparte gebouwen. In de Oude Haven in Huizen is het heerlijk vertoeven. Natuurliefhebbers kunnen wandelen in de nabije omgeving door de prachtige Gooise bossen. Bij het hotel kan je naast fietsen en e-bikes ook waterfietsen huren.
Geniet dagelijks van heerlijke gerechten die worden bereid met eerlijke en pure ingrediënten van Nederlandse bodem bij J Restaurant in Huizen. In het restaurant van het hotel ben je elke dag welkom voor een heerlijk uitgebreid ontbijt, smakelijke lunch en culinair diner. De menukaart is geïnspireerd door de Franse en Mediterrane keuken. Naast een restaurant beschikt Nautisch Kwartier ook over wijnlounge RIVA. Hier kan je genieten van speciaal geselecteerde, mooie wijnen uit verschillende streken over heel de wereld.

Hotelkamers

Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier beschikt over verschillende kamersoorten. Alle 80 moderne hotelkamers zijn voorzien van comfortabele bedden, een televisie en telefoon. Daarnaast zijn ze allen voorzien van een eigen badkamer met daarin een toilet en rainshower. Het hotel beschikt tevens over gratis WiFi.

Omgeving

Huizen, vroeger een echt vissersdorp, is met haar ligging aan het Gooimeer de ideale locatie voor liefhebbers van watersport. U kunt bijvoorbeeld een tocht over het Gooimeer maken met een Huizer Botter. Het hotel ligt in een waterrijk gebied dichtbij het strand. Uiteraard kunt u ook op de fiets of te voet de schitterende natuur verkennen. Wandelaars kunnen hun hart ophalen in de Gooise bossen. Daarnaast is er ook genoeg te beleven voor echte fietsliefhebbers. Omdat de Gooi en Vechtstreek lange tijd als verdedigingslinie fungeerde voor Amsterdam, treft u hier vele forten en kastelen, zoals het Muiderslot en vestigingsstad Naarden. In het nabij gelegen Hilversum kunt u uitstekend shoppen met een verrassend divers aanbod aan bijzondere winkels en leuke terrassen.

Tips

  • Volg een fietsroute langs de vele forten en kastelen in de regio.
  • Breng een bezoek aan het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum
  • Bezoek een van de vestigingssteden Naarden, Muiden of Weesp.
  • Ontdek alles over cultuur en architectuur in Museum Hilversum
  • Breng een bezoek aan het historische Huizer Museum Het Schoutenhuis
  • Beeldenroute langs de kunstwerken en monumenten van Huizen