Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg

Stationsstraat 52, 4331 HV Middelburg

Onze lievelings in de Zeeuwse hoofdstad

Laagste prijsgarantie al vanaf

48,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg

Stationsstraat 52

4331 HV Middelburg

Middelburg

Over Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg

In het centrum van de Zeeuwse hoofdstad Middelburg ligt het luxe vier-sterren hotel Fletcher Hotel-Restaurant Middelburg. Het karakteristieke hotel wordt omringd door historische en typerende gebouwen. De stad is zeker de moeite waard om te verkennen. Tevens ligt het hotel dichtbij de kust. Bar Bistro DuCo is een hotspot in Zeeland en is daarnaast het restaurant van Hotel-Restaurant Middelburg. Wanneer je een weekendje weg wilt in eigen Land is Middelburg echt een aanrader. Daarnaast kan je ook een bezoek brengen aan de havenstad Vlissingen en naar het Veerse Meer voor diverse watersportactiviteiten. Door de unieke ligging is dit luxe hotel de ideale uitvalbasis voor een paar heerlijke dagen weg! Het hotel is tevens goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Na een goede nachtrust kan je in het restaurant genieten van een uitgebreid ontbijt. Tevens ben je bij Bar Bistro DuCo van harte welkom voor een smakelijke lunch en culinair diner. Het restaurant heeft een uitgebreide menukaart en wisselt met de seizoenen mee. Bij de bar in het hotel kan je genieten van een lekker drankje.

Hotelkamers

Alle moderne kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, flatscreentelevisie en badkamer met douche en toilet. In het gehele hotel is er gratis WiFi beschikbaar.

Omgeving

De Lange Jan, het stadhuis, de Oostkerk en de Abdij mogen dan misschien de bekendste historische gebouwen van Middelburg zijn, maar het zijn zeker niet de enige. Wandelen door het centrum van Middelburg is wandelen door de tijd. Vanuit het hotel zijn de bezienswaardigheden die Middelburg heeft goed te bereiken. Ook voor de fietser en de wandelaar is er genoeg vertier. Vanaf Middelburg zijn er verschillende fiets- en wandelroutes die je langs de mooiste plekjes van Walcheren voeren. Het hotel en de prachtige omgeving zullen ervoor zorgen dat je je heerlijk thuis voelt.

Tips

  • Beklim de imposante Middelburgse Abdij. Daar vergaapt u zich aan de beroemde collectie wandtapijten
  • Fiets of wandel de diverse antiekroutes
  • Slenteren over de Vlissingse boulevard
  • Bezoek het Zeeuws museum en geeft de ogen goed de kost aan de verschillende wandtapijten en prachtige porselein- en schilderijenverzamelingen
  • Bezoek de verschillende gezellige markten van Middelburg
  • Kom alles te weten over Oranje en bezoek de Voetbal Experience