Fletcher Hotel-Restaurant Marijke

Dorpsstraat 23, 1861 KT Bergen

Gelegen nabij het strand en de kaasstad Alkmaar

Laagste prijsgarantie al vanaf

40,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke

Dorpsstraat 23

1861 KT Bergen

Bergen

Over Fletcher Hotel-Restaurant Marijke

Nabij het strand van Bergen ligt Fletcher Hotel-Restaurant Marijke. Het knusse hotel ligt in een prachtig afwisselende omgeving. Je vindt er namelijk niet alleen de zee en de duinen van Bergen aan Zee, maar ook bossen en uitgestrekte polders. Tevens ligt het hotel dichtbij de grote steden Alkmaar, Amsterdam en Haarlem. Bewonder de monumenten en grachten van zowel Amsterdam en Alkmaar of shop till you drop! Het hotel heeft 88 sfeervolle hotelkamers, een eigen culinair restaurant, gezellige terras en een zonnebank. Je kan ook een fiets of e-bike huren om de omgeving te verkennen.  Oftewel Hotel-Restaurant Marijke is de ideale uitvalbasis om natuur en cultuur te combineren tijdens een weekendje of midweekje weg!

Hotelkamers

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke beschikt over 88 comfortabele hotelkamers onderverdeeld in diverse type kamers. Uiteenlopend van eenpersoonskamers, tweepersoonskamers, familiekamers, suites en appartementen. De suites zijn luxueus en stijlvol ingericht. De badkamer is daarnaast uitgerust met een sauna en tweepersoons jetstreambad.

Eten & drinken

Het a la carte restaurant van het hotel staat al jaren hoog aangeschreven. Geniet van de Frans georiënteerde keuken in het a la carte restaurant van Hotel-Restaurant Marijke. Geniet van een uitgebreid ontbijt, smakelijke lunch of culinair diner. Wil je liever genieten van een lekker kopje koffie met een overheerlijk gebakje dan kun je te allen tijde terecht in de gemoedelijke brasserie, gezellige bar of op het prachtige terras.

Omgeving

De omgeving van Bergen werkt inspirerend. Niet voor niets staat het dan ook bekend als een echt kunstenaarsdorp. De verschillende schilderwerken zijn hierbij te bewonderen in Museum Kranenburgh maar ook in het dorp zelf. Hier staan namelijk verschillende bijzondere architectonische bouwwerken waarvan enkele zelf een rijksmonument zijn. Het dorp is omringd door prachtige bossen, heidevelden, polders en duingebieden zoals de Schoorlse Duinen. Dit gebeid bevat de hoogste en breedste duinen van Nederland, ideaal voor een fietstocht of wandeling. Meer een cultuur liefhebber? Jaarlijks doen vele muziekfestival en een straattheater festival het dorp aan. Uiteraard valt er in kaasstad Alkmaar op korte afstand ook genoeg te beleven.

Tips

  • Bezoek de Alkmaarse kaasmarkt
  • Beleef bier in het Nationaal Biermuseum De Boom
  • Ontdek de waterwereld in Zee Aquarium Bergen aan Zee
  • Beleef verschillende culturen op de Beverwijkse Bazaar
  • Maak een uitstapje naar Museum Auto Union