Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn

Johanna van Burenstraat 9, 7447 HB Hellendoorn

Op loopafstand van Avonturenpark Hellendoorn

Laagste prijsgarantie al vanaf

38,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn

Johanna van Burenstraat 9

7447 HB Hellendoorn

Hellendoorn

Over Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn

Ervaar de echte Twentse gastvrijheid in Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn. Aan de voet aan de Sallandse heuvelrug en omringd door prachtig natuur ligt dit sfeervolle hotel. Ontdek de veelzijdige omgeving van Twente of maak een uitstapje met het hele gezin naar Avonturenpark Hellendoorn! Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn is modern en stijlvol ingericht en beschikt naast een gezellige lounge bar en culinair restaurant ook over verschillende wellness faciliteiten. In het hotel kan je tevens genieten van een drankje en hapje tijdens een portje biljart. Het hotel is tevens toegankelijk voor mindervaliden en honden zijn, op aanvraag en tegen betaling, welkom.

Hotelkamers

Hotel-Restaurant Hellendoor beschikt over 28 sfeervolle hotelkamers onderverdeeld in diverse type tweepersoonskamers en enkele familiekamers. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, telefoon en badkamer met douche of bad en föhn. Op aanvraag kan er in sommige kamers een extra babybed worden geplaatst.

Omgeving

Het hotel ligt direct gelegen aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. In dit prachtige natuurgebied kun je naar hartelust wandelen en fietsen. Je zult je verbazen over de ongekende rust die u hier aantreft. Ontdek zandverstuivingen, heidevelden, dichte bossen en de vuurtoren op de top van de Hellendoornse Berg.
Dichtbij Hellendoorn vind je bijzondere Hanzesteden zoals Zwolle, Deventer en Oldenzaal. Je kunt hier gezellig winkelen en musea bezoeken. Een andere mogelijkheid voor een uitstapje is een bezoek aan een kasteel of havezaat in de omgeving van Hellendoorn. Kom je met de kinderen? Bezoek dan Avonturenpark Hellendoorn of één van de opengestelde boerderijen.

Tips

  • Ga op ontdekkingstocht en ontdek de pure natuur van De Sallandse Heuvelrug.
  • Geen zin om te wandelen of te fietsen? Maak een tochtje met een huifkar door het Natuurgebied.
  • Ontdek Hanzesteden Deventer en Zwolle.
  • Beleef Avonturenpark Hellendoorn met het gehele gezin.