Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo

Westerweg 423A, 1851 PD Heiloo

Heerlijk dagje naar het strand in Egmond aan Zee

Laagste prijsgarantie al vanaf

43,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo

Westerweg 423A

1851 PD Heiloo

Heiloo

Over Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo

In het groene dorpje Heiloo, nabij de kust, ligt Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo. Het sfeervolle vier-sterren hotel heeft 41 ruime hotelkamers waarvan enkele beschikken over een eigen terras of balkon. Daarnaast heeft het hotel een gezellige terras, brasserie en is het mogelijk om een fiets of e-bike te huren om de prachtige omgeving te verkennen. Je trouwe viervoeten is op aanvraag ook welkom in het hotel. Gezellig een dagje met ze alle naar het strand of naar de bekende kaasstad Alkmaar. Op vrijdagochtend kan je hier de wereldberoemde kaasmarkt bezoeken en is het een leuke stad voor de echte shopaholics. Na een dagje erop uit te zijn geweest kan je genieten van een heerlijk diner in het restaurant van Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo.

Hotelkamers

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo beschikt over 41 comfortabele hotelkamers allen voorzien van comfortabele bedden, badkamer met douche in bad en toilet en een terras of balkon.

Eten & drinken

Van een uitgebreid ontbijt tot aan een culinair diner, bij à la carte restaurant Kwartje Koffie ben je elke dag van harte welkom. De koks maken alleen gebruik van verse producten van Nederlandse bodem. De menukaart wisselt met de seizoenen mee. Bij de gezellige bar kan je nog heerlijk na borrelen. Op de zonnige dagen is het heerlijk vertoeven op het terras.

Omgeving

De plaats Heiloo is afgeleid van Heilig Loo, wat heilig bos betekend. U kunt dan ook heerlijk fietsen en wandelen door de Heilooër bossen en het landgoed Nijenburg. Terwijl u geniet van de weidse polder kunt u een bezoek brengen aan de kastelen Ter Coulster en Slot Ypestein. Op slechts 10 kilometer afstand kunt u ook genieten van strand en zee. Dit maakt het uitermate geschikt wanneer u op zoek bent naar een rustig gelegen strandhotel. Naast de prachtige natuur kunt u ook een dagtocht plannen naar steden als Alkmaar, Haarlem en zelfs Amsterdam. Maar sluit Heiloo ook niet uit! In het dorp bevindt zich één van de mooiste winkelcentra van Noord-Holland. Door het gevarieerde aanbod aan winkels kun je hier uren ronddwalen.

Tips

  • Bezoek het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen
  • Breng een bezoek aan het Nationaal Biermuseum De Boom
  • Beleef geuren, kleuren en smaken op de Beverwijkse Bazaar
  • Ontdek Nederlands bekendste openluchtattractie de Zaanse Schans
  • Heerlijk uitwaaien aan het strand van Egmond