Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

Golflaan 1A, 8445 SR Heerenveen

Gelegen in de sportstad van het Noorden, nabij Thialf

Laagste prijsgarantie al vanaf

33,00

Bekijk deze deal

Zie je de deal niet meer voor deze prijs, dan heb je de deal gemist

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

Golflaan 1A

8445 SR Heerenveen

Heerenveen

Over Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

Nabij het ijsstadion Thialf en het stadion van voetbalclub SC Heerenveen ligt Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof. Hoewel iedereen bij Heerenveen meteen aan voetbal en schaatsen denkt, is het tevens een prachtig historische stad met leuke winkels en ook de omgeving van Heerveen is schitterend. Je hebt er niet alleen talloze rijksmonumenten maar ook meerdere strandjes en prachtige bossen. Maak bijvoorbeeld een wandeling door het koninklijke bos Oranjewoud, iets ten oosten van Heereveen. Het vier-sterren hotel beschikt over 42 sfeervolle hotelkamers, drie tennisbanen, een culinair restaurant en een gezellige bar. Bij het hotel kan je gratis parkeren.

Geniet van Frans internationaal georiënteerde gerechten of typische Fryske gerechten bij restaurant Heidehof. Met mooi weer is het tevens heerlijk vertoeven op het terras met uitzicht over de tennisbanen. Bij het restaurant kan je genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt, smakelijke lunch en culinair diner. Je kan bij de hotelbar Under Wetter heerlijk naborrelen.

Hotelkamers

Hotel-Restaurant Heidehof heeft 42 sfeervolle hotelkamers onderverdeeld in tweepersoonskamers, suites en familiekamers. Alle kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken zoals tv, telefoon, föhn en gratis WiFi.

Omgeving

De gevarieerde omgeving van Heerenveen laat niemand stilzitten! Met grote evenementen zoals het skûtsjesilen en diverse schaatswedstrijden in Thialf is het genieten geblazen voor sportliefhebbers. De gevarieerde natuur van het Drents-Friese Wold maakt fietsen en wandelen een en al genieten. En wat te denken van de vele Friese meren die zich uitstekend lenen voor een zeiltochtje? Laat je verrassen door het compacte maar diverse winkelcentrum van Heerenveen of de bruisende hoofdsteden Assen en Groningen. Ontdek daarnaast wat de Friese cultuur allemaal te bieden heeft met een bezoek aan de ‘Elfsteden’.

Tips

  •  Bezoek de Friese ‘Elfsteden’
  •  Koel lekker af in schaatsstadion Thialf
  •  Ontdek de afwisselende omgeving te voet of per fiets
  •  Bekijk moderne en hedendaagse kunst in Museum Belvédére
  •  Bezoek een wedstrijd van de Superfriezen in het Abe Lenstra Stadion